Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

New Babies

Kia Ora!
Det har varit väldigt varmt och härligt idag! (^_^) Jag och Josefin har gått runt i bara topp och shorts hela dagen, haha. Vi började med att sätta oss ute och måla fjärilarna som vi kommer hänga i taket på uteplatsen. Det tog längre tid än vi trott så vi gjorde aldrig klart allt utan började sätta igång med att rensa ogräs, det behövs verkligen. Efter att ha rensar runt uteplatsen gick vi in och hade en snabb lunch. Jag började sen förbereda för middagen. Jag rostade potatis och kumara i ugnen så vi kunde ha en kall potatissallad senare. Yummie! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
Potatisar från trädgården. Visst är de häftiga?
Och de är jättegoda!
 
 
 
 
När jag var klar gick jag ut och hjälpte Josefin med att gräva ut mer ogräs. Det är massor av "dock" (vet inte vad det heter på svenska) som sprider sig. De har stora rötter så vi använder en pickaxe för att hugga ut dem. (^_^) Det är ända sättet att verkligen få bort dem och det går snabbare än att behöva gräva. 
 
Senare tränade jag Svans lite. Dagens träning blev gå in i transporten och sen en kortare promenad längs vägen, bara han och jag. Jag tycker det gick jättebra, han är så söt så och litar på mig. (^    ^,) In imellan gick jag in och gjorde middag som idag blev fiskbiffar med en sallad på kumara, potatis och spenat från trädgården. Det var väldigt enkelt men gott!
 
Efter middagen tog jag, Anette, Geoff och Josefin varsin häst och gick längs spåret vi har i hagen. Anette kom på att det är ju ett perfekt ställe att rida runt på eftersom det blir som ett spår man följer hela vägen. (^  -  ^) Jag gick två varv med Svans och körde även lite slalom mellan några träd. Han följde med jättebra men kollade först konstigt på mig när jag började med slalom, haha! Men han följde efter. (^_-)
 
 
Nu höll jag nästan på att glömma, vi har fått nya familjemedlemmar idag. Äggen som en av hönorna legat på har börjat kläckas!! När jag och Josefin kom dit var det tre små fluffiga kycklingar i boet, en blöt och ett ägg som var påväg att kläckas. Vi sprang in för att hämta kamera, men när vi kom tillbaka var mamman tillbaka i boet. Jag lyckades dock få några bilder på sötnosarna. 
 
 
 
 
 
De är sååå sööööta!!
 
 
 
 
Nu ska jag strax krypa ner i sängen. Imorgon åker jag och Josefin in till Papaioea (Palmerston North), Josefin ska göra sin tatuering! o(*^▽^*)o Det är verkligen jättespännande att få se hur den blir, jag tror den kommer bli så häftig!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


I'm in Love

Hello!
Jag och Josefin gjorde klart fogningen imorse i badrummet och toaletten. Det var några små bitar kvar som vi inte hunnit med, men idag hade vi tid och fick det gjort. (^_^) Det blev jättebra och var skönt att få det klart. 
 
Efter att ha ätit lunch gick vi allihopa ut på en tur med hästarna. Jag promenerade med en häst då han fortfarande markerar på ena frambenet. Men han blir bättre av att röra på sig och han var väldigt glad över att få komma ut på en promenad. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vad jag älskar den hästen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♡♡♡
 
 
 
 
På sista kortet kan ni skymta mina snygga skor, haha! (๑>ᴗ<๑) Jag går fortfarande runt med en mjukare sko på den tatuerade foten. Tatueringarna läker fint men jag vill inte lägga för mycket tryck på foten ännu. 
 
När vi kom tillbaka efter den underbara promenaden gick jag ut och grävde upp lite ogräs. Sen gick jag in och slängde ihop en rabarbersmulpaj. (^   -   ^) Jag bokstavligt talat slängde bara ihop lite olika ingredienser, inget smör eller socker, och testade. Jag tycker det blev en lyckad smulpaj, väldigt good! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har precis skypat med mamma en snabbis. Vi pratade mest om vad de ska packa inför resan hit, haha! Det är inte långt kvar nu och de har börjat drabbas av lite resfeber där hemma nu. ( ◠‿◠ ) Jag längtar efter dem!
 
Nu faller snart ögonen igen på mig så jag ska krypa ner i sängen, hihi!
 

Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Porirua

Hi!
Vi bestämde igår att vi skulle åka iväg idag på eftermiddagen till en slags māori festival. Därför var vi ute och tränade hästarna direkt efter frukost. Det regnade men var inte kallt så det var inga problem alls. (^_^) Jag tränade Svans på att bli borstad och borstade med två olika borstar och sen med en skrapa för att få bort mer av hans vinterpäls. Det gick jättebra, det ser ut som han börjar njuta av att bli borstad. 
 
Efter att ha släppt in hästarna i hagen igen och gjort oss iordning åkte vi mot Porirua som ligger strax ovanför Wellington. Där skén solen från klarblå himmel, men blåste som vanligt eftersom det är nära Wellington hihi! (^ _ -) Stället där allting var låg precis vid havet. Det var jättefint och mysigt där, men tyvärr var det inte som vi förväntade oss på. Många av de saker som vi hade velat se, som stod på hemsidan att det skulle finnas, fanns inte där. Därför var vi bara där ett kort tag. Men man kan ju inte klaga på läget direkt, haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte därifrån tidigare än vi tänkt men kunde därför stanna till vid en stor lekplats i Levin som Caelan väldigt gärna ville gå till. Vi var där en stund så Caelan kunde leka och fortsatte sen att åka hemmåt. ( ◠‿◠ )
 
 
 
 
 
 
 
Utlfykten har tagit hela dagen så vi kom inte hem fören fram mot kvällen. Efter att ha matat hönsen och fått lite mat i magen kollade vi på film allihopa. Vi vuxna kollade på the King's Speech, som jag sett förut men tycker är jättebra! Skådespelarna är verkligen fantastiskt duktiga. 
 
Nu har jag pratat en snabbis med mamma och pappa. Även om det var väldigt kort var det roligt att få prata med dem. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det kanske var bra att det inte blev ett långt samtal för då kan jag komma i säng, jag börjar bli väldigt trött!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Athletics

Hej!
Caelan hade Athletics, friidrottsdag, med skolan idag. Vi åkte in till Aorangi (som Feilding heter på māori) där dagen skulle hållas i en park. Det var inte bara Apeti skola där utan flera olika skolor från området. Barnen tävlade sen mot andra i sin egen ålder och av samma kön. Det var roligt att stå och heja på när de sprang, hoppade längdhopp, kastade diskus, hoppade höjdhopp och stötte kula! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vädret var också härligt, vi har verkligen kommit in mot sommaren, även om det var väldigt blåsigt. 
 
Här kommer några av alla bilder jag tagit under dagen. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geoff hjälpte till med väldigt mycket, bland annat leka med barnen mellan de olika grenarna haha! 
Det såg för härligt ut!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allting slutade vid tolv mitt på dagen. Geoff och Caelan åkte och släppte av mig, Anette och Josefin hemma hos Steff och Dess innan de åkte till frisören eftersom Caelan hade gått med på att han skulle klippa sig. Vi tjejer stannade och pratade med Steff och Dess så länge. När Caelan och Geoff senare kom dukade Steff upp med dipp, kex, scones, ägg, frukt och grönsaker. Det blev våran lunch, hihi! ( ◠‿◠ ) Steff och Dess är verkligen jättehärliga så det var roligt att få träffa dem igen om prata om allt som hänt här hemma på gården sedan de var här sisst. 
 
Fram mot eftermiddagen var det dock dags att åka, men först gjorde vi några ärenden när vi ändå var i stan. När vi kom hem gick jag och Josefin ut och försökte fixa till majsen vi planterade ut häromdagen. Det har varit något djur i nätträdgården och grävt upp några av plantorna och vält dem så vi fick plantera dem igen och stötta upp dem. Förhoppningsvis överlever de ändå. 
 
När vi var klara med det lagade vi stängslet till hagen vi gjorde till hönsen. Det var inte så svårt då det bara var några lastpallar som hamnat på sne och satt löst, vi bara spikade fast dem bättre så de sitter ihop nu. När vi var klara gick jag in och började med middagen. Det blev hemmagjorda falafel/kikärtsbiffar med smak från vitlök, fetaost och vår egna spenat. Till det blev det ugnsrostad potatis och kumara med lite grönsaker vid sidan av. Jag blev rätt nöjd med smaken jag fick till på falafeln, jag tycker det blev väldigt gott!
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen satt jag, Anette och Josefin uppe och pratade. Mitt i allt gick jag in till rummet för att prata med Evelina och Linnea. Vi håller på och planerar för att mötas upp i Korea till våren (hösten i Nya Zeeland). Det var verkligen jätteroligt att få prata med dem, jag saknar dem jättemycket! Evelina befinner sig just nu i Korea och studerar så vi befinner oss alla på olika platser i världen. Det är tur att det finns internett så man kan hålla kontakten oavsett vart man är. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Late Night

Kia Ora!
Jag och Josefin har suttit uppe och kollat på Sagan om de två tornen, därför sitter jag fortfarande uppe hihi! (*^  ^*) Klockan är väldigt mycket så jag ska försöka skriva ett kort inlägg om dagen och sen lägga mig för att sova. 
 
Vi har varit ute med hästarna på en promenad idag igen. (^   -  ^) Svans ben ser bättre ut, han haltar inte lika mycket längre. Geoff var med på promenaden idag med så vi var ett gäng. Caelan var i skolan annars var vi allihopa ute med varsin häst, så härligt! Det var verkligen helt underbart i solen och hästarna var lika fantastiska som vanligt! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka gick jag, Anette och Josefin ner till floden med våra hästar. Geoff behövde jobba så han kunde tyvärr inte följa med med Hrima, som han red idag. Men Svans, Paufi och Pipar var väldigt glada över att få gå ner till floden en sväng. De fick gå och beta lite vid reservatet också innan vi gick hem, under tiden låg vi i gräset och bara njöt. (✿◠‿◠) Livet är verkligen underbart!
 
 
 
 
 
 
Jag klagar inte på utsikten direkt. 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka och hade ätit lunch borstade vi hästarna lite. Svans är inte jättevan vid att bli borstad men jag tycker det går jättebra. Det verkar nästan som om han börjar tycka om det. 
 
Sen gick vi in, duschade och gjorde oss iordning för att åka in till Papaioea (vilket är namnet för Palmerston North på maori). Vi hade några små ärenden att göra och var även inne på tatueringsstudion. Anette har en tatuering runt sin ankel som hon vill fixa upp så vi var inne och pratade med Tim om hur Anette vill ha det. (^_^) 
 
Vi kom inte hem förrän rätt sent så vi åt middag och sen gick alla för att lägga sig, förutom jag och Josefin som satt uppe och kollade på film som sagt haha! (๑>ᴗ<๑)
 
 
Nu ska jag avsluta och försöka sova, hihi! Klockan närmar sig 01:35 här på Nya Zeeland. 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


More Vegetables

Hej!
Vi började den här dagen med att ta en promenad med hästarna; jag, Anette och Josefin. Svans är fortfarande halt så jag skulle ha tagit Paufi, men det var inte populärt av Svans. Han gick i rasktakt och var helt beslutsam på att han skulle följa med, så jag tog honom istället så fick Josefin ta Paufi. (^ _ ^)
 
Även om Svans haltade verkade det inte bekymra honom så mycket. Det blev också bättre efter att han gått en stund och fått mjukat upp det. Han gick på riktigt snabbt och såg så glad ut över att få komma ut. Men han väntade alltid på mig så jag skulle hänga med, han är så sööt! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Blåtta tanken på att jag kommer behöva säga hejdå till honom vid en punkt ger mig tårar i ögonen. Därför tänker jag njuta av varje dag och varje stund jag får tillsammans med honom. ♡ Promenaden idag var helt underbar! När vi kom tillbaka gav jag Svans ett fotbad innan han fick gå tillbaka in i hagen igen. Jag hoppas att hans hov blir bra snart så han slipper halta runt. 
 
Efter att ha ätit lunch gick jag och Josefin ut och grejade i trädgården. Vi sådde nya frön och planterade ut majs och gurkor som blivit för stora för sina krukor. Majsen sitter nu ute i en av nätträdgårdarna, men gurkorna fick stanna i tunnel-växthuset. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret har varit helt underbart hela dagen. Men jag går fortfarande runt i leggings och stövlar för att skydda mina nya tatueringar. Det ser nog rätt roligt ut när jag har en vanlig gummistövel på ena foten och en mjuk vintersko (liknande ugg) på andra foten, hihi! (๑>ᴗ<๑) Men det är för att det inte ska sitta åt eller trycka på fjärilen på foten. Det blir dock väldigt varmt så på eftermiddagen, efter att jag mockat lite i hagen, var jag tvungen att gå in och ta en kall dusch. Det var så skönt! 
 
Vi kollade på ännu ett avsnitt av Coupling nu på kvällen. Anette satt med idag då hon behövde jobba lite. (^  ^,) Nu är jag dock väldigt trött och längtar efter att få lägga huvudet mot kudden och bege mig till drömmarnas land. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Talking Tattoos

Hi!
Vi har pratat en hel del om tatueringar här hemma nu det senaste, ännu mer efter att jag var och gjorde mina. (^_^) Anette har varit väldigt sugen länge på att skaffa fler tatueringar och fixa upp en av sina. Därför åkte vi med in till Palmerston North idag så Anette kunde gå till Ink Tattoo Studio och prata med dem. Hon har fått en tid då hon kommer åka in och prata med Tim, samma kille som gjorde min tatuering och kommer tatuera Josefin, på torsdag. (^   ^) Det är jättespännande och roligt att alla vi tjejer gör tatueringar under samma tidsperiod! Det betyder så mycket mer. Fjärilen jag gjorde har en symbolik i och med att jag har hjälpt till att måla fjärilar i hela huset här under renoveringen. Fjärilen kommer därför finnas där för familjen Kira och den tiden jag fått med dem här på Nya Zeeland. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen är den ju väldigt fin också, hihi! 
 
Geoff var inne och gjorde lite andra ärenden samtidigt så vi tjejer gick runt och kollade i lite butiker. Jag köpte en topp som jag tittat på förut och ett nytt nagellack, hihi! (^  -  ^)
 
 
 
Selfie!
 
 
 
Vi avslutade med att fika innan vi åkte hemmåt. Klockan hade hunnit bli eftermiddag så vi hämtade upp Caelan från skolan påvägen hem. 
 
När vi kom hem gick jag och Josefin ut och började mocka i hagen. Det behövs verkligen göras nu då vi inte hunnit med det på ett tag. Vi fyllde även på med bajs runt rabarberna och jordgubbarna i nätträdgården vi rensade igår. Vissa av dem låg väldigt långt upp på ytan och behövde därför täckas med lite mer bajs. (^_^) 
 
På kvällen kollade vi på en dokumentär om Māori-tatueringar. Det var intressant, men såg ut att göra väldigt ont då de tatuerade på det traditionella sättet på vissa kunder. Māori har en gammal tradition att göra tatueringar med olika betydelser, vilket jag tycker är jättehäftigt!
 
Senare kollade jag och Josefin på två avsnitt till av Coupling, hihi! Men nu börjar det bli dags att krypa till kojs. (^_-)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Dock

Hello!
Jag och Josefin har suttit i "the strhubarb garden" hela dagen idag. (^  -  ^) Det är det nätväxthuset där vi planterade jordgubbar och rabarber och nu var det verkligen dags att ränsa undan ogräs där. Så vi har suttit där inne och rensat. Det var inte så jättefarligt, bara att det tar tid eftersom det är så stort område. Men annars var det rätt okej att ligga på knä där inne idag. Man får verkligen en chans att prata massor. (^_^) 
 
 
 
 
Opublicerad arkivbild på persikorna som börjat växa! 
 
 
 
 
När vi var klara kom tröttheten ikapp efter de senaste dagarnas korta sömn, hihi! (^    ^) Men klockan hade hunnit bli sen eftermiddag också, så det kanske inte var så konstigt att man började bli trött. 
 
När familjen gått och lagt sig kollade jag och Josefin på två till avsnitt av serien Coupling. Dom är verkligen otroligt dumma, vilket gör det hela så roligt. Haha! xD  Mycket mer har vi inte gjort idag. 
 
 
Nu ska jag se om jag kan få tag på mamma, jag har inte pratat med henne på jättelänge nu. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Black Sand

Kia Ora!
Jag lyckades kravla mig upp ur sängen 04:30 imorse trotts att jag bara sovit tre timmar inatt, haha! (^_^) Jag och Josefin gjorde oss iordning och åkte hemifrån rätt tidigt för att börja färden upp mot Taranaki. Vi gjorde några små stopp påvägen så vi kom fram strax efter 10 på förmiddagen vilket var rätt härligt. Solen skén och det var fint väder. 
 
Eventet vi skulle på var för maori. De hade ett stort tält där olika grupper uppträdde och tävlade mot varandra i dans och sång. Det var väldigt roligt att titta på, de var otroligt duktiga! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Geoff håller på med ett forskningsprojekt där han försöker visa hur man kan äta nyttigt men ändå billigt. Han riktar in sig mot maori människor och forskar om traditionell maori mat. Han stod därför där med Massey University, som han jobbar för, och delade ut smakprover och information. (^   ^,) Jag och Josefin mötte hela familjen Kira vid vagnen Geoff hade. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha strosat runt lite gick jag och Josefin till bilen och åt lunch som vi packat med oss. Sen gick vi ner till stranden som låg precis vid parkeringen. Det var verkligen jättevackert och hela stranden var täckt av svart, glittrande sand. Jag har aldrig sett det förut, men det var verkligen otroligt fint! ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Josefin
 
 
 
 
 
 
Vi var kvar på eventet ett par timmar till innan vi började åka hemmåt igen. Påvägen stannade vi på ett museum, Tawhiti Museum, med Anette och Caelan. Där visade de mycket om byteshandeln mellan maori och européer gick till förr och lite om hur maori levde. Det var rätt intressant. Vi fick åka en liten båt genom en konstgjord grotta med dockor och olika uppbyggda scener. Efter båtturen gick man genom en gång där de hade små displayer med mini-figurer som var väldigt bra gjorda. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisst fanns det en utställning med gamla traktorer och andra maskiner man använder på gårdar. Det var rätt mysigt att gå runt där en stund och titta. (^_^)
 
 
Jag och Caelan
 
 
 
 
 
Sen fortsatte vi hemmåt. Men vi gjorde ännu ett stopp påvägen hos Ian och Garry som jag träffat två gånger tidigare. De är jättetrevliga och ett mysigt par så det var kul att stanna till och ta en kopp kaffe. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När vi senare åkte tog jag och Josefin med oss Caelan i bilen och åkte raka vägen hem. Anette åkte in till Palmerston North för att hämta upp Geoff, han körde ju hyrbilen från jobbet in till Palmy. 
 
Resten av kvällen har jag och Josefin matat alla djuren och sen packat in allt från bilen. Jag har även fått duschat, vilket var otroligt skönt! Nu är jag väääldigt trött med tanke på hur få timmar jag sov förra natten. Jag ska därför krypa ner i sängen och sova. ( ◡‿◡ )
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Cross Hills Garden Country Fair

Hej!
Jag och Josefin sov lite längre idag, vi gick sen upp och tog en frukost i lugn och ro. (^  ^,) När vi gjort oss iordning åkte vi till Cross Hills Garden i Kimbolton där de hade en "fair". Detta var som en marknad med mycket handgjorda saker och mindre företag. Det var mysigt att strosa runt där ett tag och det var väldigt fint med rhododendronen som blommade. (✿◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är rhododendron fina? Jag verkligen älskar dem! 
 
 
Vädret höll sig rätt okej medan vi var iväg. Vi åkte även in till Feilding en sväng för att köpa mer plastfolie till mina tatueringar och lite annat som nästan var slut hemma. Därför kom vi inte hem förrän på eftermiddagen. Vi hade tänkt gå en sväng med hästarna men himmlen öppnade sig och det började regna. Så vi satte igång med att göra mat istället; hummus. (^  -  ^) Sen var det dags att mata alla djur för att sen krypa upp i soffan med middag och kolla på Sagan om Ringen. 
 
Det har varit en väldigt lugn men härlig dag. Klockan är väldigt mycket nu, 00:35, och jag ska upp 04:30. (O.O) z Z Jag och Josefin ska åka upp till Taranaki där Geoff, Anette och Caelan är på en marknad/utställning/festival (jag vet inte riktigt vad man ska kalla det). Geoff står där med jobbet för att göra lite reklam för sin forskning om traditionell maori mat. Han försöker även få lite fler människor intresserade och involverade i forskningen. Det ska bli jätteroligt att se hur det är där, därför åker vi så tidigt vi kan för att komma dit tidigt på morgonen. (^  _  ^)
 
Så nu säger jag God Natt!
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


New Ink

Hi!
Idag var det äntligen dagen då jag gjorde mina nya tatueringar! ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ  Jag gick upp tidigt för att duscha och göra mig iordning. Sen körde jag in till Palmy. Vi släppte först av Geoff som skulle hämta upp en bil och åka till Taranaki denna helgen för ett projekt han har med jobbet. Jag och Josefin åkte sen in till the Plaza mitt i Palmerston North. Där strosade vi runt i butiker och hade lunch innan det var dags att gå till tatueringsstudion. Han skickade ett medelande och sa att jag kunde komma tidigare om jag ville, vilket var en väldigt bra start! (^  -  ^)
 
Han som tatuerade mig är jätteduktig och hade gjort två väldigt fina skisser på tatueringarna jag skulle göra på foten. Så det var bara att sätta igång. (^   ^) Det gjorde inte så ont som jag trodde det skulle och tatueraren sa flera gånger hur imponerad han var för att jag inte klagade, folk brukar tydligen klaga när man tatuerar foten. Jag tyckte bara det var roligt att äntligen få göra tatueringarna jag haft i huvudet ett tag nu! Jag vet ju vad jag ger mig in på så varför klaga, "vill man vara fin får man lida pin" hihi!
 
När foten och ankeln var klara var det dags att fixa till min tatuering sen innan på Keylas tassavtryck med blommor runt. Jag blev aldrig riktigt nöjd med blommorna när jag gjorde den tatueringen så jag bad Tim, som tatuerade mig idag, att fixa till dem. Han gjorde ett jättebra jobb med dem med! Det blev inte som jag hade tänkt från början, men jag är super nöjd! 
 
 
 
 
Före
 
 
 
 
 
 
Efter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag är så otroligt nöjd och vekligen älskar fjärilen! Tusen tack till Tim på Ink Tattoo Studio i Palmerston North
 
Vissa av färgerna på bilderna stämmer inte med verkligheten och tatueringen är fortfarande rätt röd då det blödde en del. När Josefin gör sin tatuering ska jag följa med och se om mina tatueringar behöver fixas till något, färgen kan ibland blekna under läkningen. Men nu är det bara till att tvätta morgon och kväll, smörja in och lägga plast/plåster över för att skydda och hjälpa dem läka fint. (^_^)
 
Jag var klar rätt sent så vi åkte och handlade lite matvaror, jag och Josefin, och åkte sedan hemmåt. Anette och Caelan åkte under dagen upp till Geoff i Taranaki och kommer vara där med honom tills på söndag så jag och Josefin är ensamma hemma denna helgen och tar hand om alla djuren. Så när vi kommit hem och matat alla skärde Josefin upp lite ost och grönsaker (jag tvättade och la om mina tatueringar) som vi åt medan vi tittade på film. Det blev en lugn och skön kväll.
 
 
Nu ska jag krypa ner och sova. Imorgon ska vi gå på en "marknad" som är i Kimbolton. Jag skriver mer om det imorgon. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Got nailed

Hello!
Filmen var jättebra igår!! o(^    ^)o Det var inga problem alls att hålla sig vaken heller, jag var rätt pigg. Jag har inte läst böckerna så jag vet inte hur filmen är i förhållande till böckerna, men jag tycker den var jättebra och ett väldigt bra slut på the Hunger Games. Jag vill inte avslöja något utan ska låta er få se den själva. (^ _ -)
 
Med tanke på att jag kom i säng först vid fyra tiden på morgonen så sov jag längre än jag brukar idag. Klockan ringde halv tio men jag låg kvar i sängen en timma till och bara drog mig. (^_^) Det var härligt, och bättre blev det när man drog undan gardinerna och möttes av klarblå himmel och solskén. 
 
Jag och Josefin har byggt en förlägning, av de nya lastpallarna, till lastpallssofforna. Det var endel meckande, men resultatet blev jättebra! Det var ett bra jobb idag, att vara ute och bygga, när huvudet inte var helt med och solen skén. (^   ^,)
 
Senare på eftermiddagen startade jag, Anette och Josefin en brasa. Vi har fortfarande många högar med grenar som behöver eldas upp och idag tände vi på en av dem. Det var riktigt roligt, vi hade väldigt kul ihop! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Klumpiga jag trampar ju såklart på en bräda med spikar så spiken gick igenom mina flippflopp och in i foten. (>  .  <) Som tur var hann jag aldrig sätta hela tyngden på foten så spiken gick inte långt in. Annars gick allt bra och vi fick till en riktigt bra brasa. 
 
 
 
 
 
 
 
Att sitta i hammocken vid brasan och kunna titta på hästarna är inte helt fel. 
 
 
 
 
Jag och Josefin kollade på två till avsnitt från Coupling ikväll medan jag målade naglarna. Den är väldigt rolig, de är inte de smartaste direkt haha! (๑>ᴗ<๑) När vi var klara gjorde det ont i foten när jag gick så jag tog av strumpan för att se hur det såg ut. Det var fortfarande svart som om det satt något fast i såret. Därför har jag suttit och "opererat" (petat med en nål i såret) nu på kvällen med nymålade naglar, haha! Jag fick ut några små bitar från flippfloppen som satt fast i hålet och har sen haft desinfektion på, så förhoppningsvis ska det inte bli infekterat. 
 
Imorgon ska jag och Josefin åka in till Palmerston North. Jag ska tatueras!!! ( ´͈ ॢꇴ  `͈)੭  Det är så spännande! Men jag ska därför försöka lägga mig och sova nu då jag ska upp rätt tidigt och göra mig iordning så vi sen kan släppa av Geoff först. 
 
 
Men innan jag lägger mig måste jag säga GRATTIS till världens bästa mamma som fyller år idag! *✧⁺  Om jag hade varit hemma hade jag bakat en tårta till dig. Jag saknar dig något enormt och kan knappt vänta till du kommer hit till Nya Zeeland. Vad roligt vi kommer ha! Du är den som förstår mig och den jag alltid kan prata med om allt. Jag älskar dig mer än vad ord kan säga. Jag hoppas du kan känna min kärlek på andra sidan jorden, din present får du när du kommer hit. 
 
 
 
 
Mamma och Jag i Spanien förra året. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Cinema marathon

 
Hej!
Jag sitter just nu på caféet till biografen i Feilding. (^   ^) Jag och Josefin ska se the Hunger Games Mockingjay del 1 & 2. Del 2 kommer starta vid midnatt så vi kommer vara här hela natten, haha! Därför sov jag lite längre imorse.
 
Annars har jag och Josefin tvättat av plastfjärilarna vi gjorde för några veckor sedan. Sen har vi målat dem med självlysande färg och kommer hänga upp dem i taket på uteplatsen. Jag tror det kommer bli jättefint! (^   -   ^) När vi målat fjärilarna knöt vi upp vintankorna vid uteplatsen så de klättrar upp mot taket. De växer så det knakar så vi måste leda dem på rätt väg imellanåt, hihi! (^_-) 
 
Efter lunchen tog vi en kort promenad med hästarna. Svans haltar på ena frambenen och värkar ha en hovböld så vi gick inte så långt, bara en liten bit så de fick slita lite på hovarna. När vi kom tillbaka gjorde jag ett fotbad till Svans som ska hjälpa. Förhoppningsvis blir det bättre om jag fortsätter promenera korta sträckor och ger honom fotbad varje dag. (^  ^,)
 
Sen gjorde vi oss iordning och tog det lugnt en liten stund innan vi åkte till Feilding. Först har vi gått runt i olika butiker och köpt lite biosnacks så vi orkar hålla oss vakna hela natten, haha! Nu sitter vi och väntar på första bion som börjar om ca 40 min. 
 
 
 
 
 
Jag har precis druckit en moccachino och Josefin en chai latte. 
 
 
 
 
Nu längtar jag bara efter att få gå in och krypa upp i biosoffan (de har soffor här istället för stolar).
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Off with the head

Moshi Moshi!
Vi har fortsatt vara ute i trädgården och arbeta idag. Men innan det städade jag och Josefin i ett av hönshusen. En till höna har börjat lägga ägg men hon la dem i det huset där alla hönsen bajsar. Så vi städade och la in hö till ägget. När vi stod där och skyfflade undan hönsbajs la hönan ett ägg till, mitt framför våra ögon haha! Hoppas hon lägger fler ägg som hon sen ruvar så vi kan få fler kycklingar. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
Sen har vi planterat om paprikaplantor. De trivdes inte så bra som vi hoppats, tyvärr. Anette läste att de inte tycker om när det är för fuktigt så vi planterade om alla i större krukor med en jord, hästbajs och sandblandning. Förhoppningsvis kommer de trivas bättre där. (^ _ ^) När vi var klara började vi rensa ogräs och ta bort gamla vintergrönsaker i ett av nätväxthusen. Vi gjorde plats för några andra plantor som ska få flytta ut ur växthuset och in i nätväxthuset. Anette planterade om dem senare då jag och Josefin bärde undan lite lastpalls-soffor. (^ _ -)
 
Det sista vi gjorde i trädgården var att skörda lite grönsaker till middagen. Vi hade ett stort kålhuvud så jag och Josefin bestämmde att vi skulle göra kålpudding, mumms! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi plockade även sockerärtor som vi börjar få en hel del av. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Innan vi började med middagen tränade vi hästarna lite. Anette och Josefin tränade Speights och jag tränade Svans. ( ◕‿◕ ) Jag prövade att ställa upp honom vi några stockar, som jag skulle hoppa upp från, istället för stubbar som vi brukar göra. Men det var inga problem, han lyssnade jättebra och jag kunde hänga lite över ryggen på honom. Senare tränade jag även på att borsta honom, vilket gick jättebra. Mot slutet borstade jag undan lera i ansiktet på honom med mina händer och han var så duktig så. Jag kunde skrubba bort på både öron och ovanför ögon. (^   -   ^) Han har verkligen kommit en lång väg!
 
Middagen sen blev som sagt kålpudding som jag och Josefin hjälptes åt med. Till det kokade vi potatis och kumara och gjorde en sallad på rivna morötter och äpplen med pressad citron över. Det blev väldigt gott alltihopa och uppskattat av alla. ( ◠‿◠ ) Svensk husmanskost kan vara riktigt gott ibland!
 
Anette hjälpte mig färga min utväxt senare på kvällen så jag och Josefin har suttit uppe medan färgen var i håret och sen efter jag duschat för att jag ska slippa gå och lägga mig med blött hår (vilket jag inte tycker om). Vi kollade på första avsnittet ur en serie som heter Coupling, vilket är en engelsk humor serie. Den påminner lite om Vänner, men det är ändå inte samma. Den var i vilket fall som helst rolig och lagom längd när man inte vill se en hel film. (^  ^,)
 
 
Nu ska jag se om jag kan få tag på mamma och boka fler hotell inför när de kommer hit. 

Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Vine Birth

Hej!
Jag och Josefin har varit ute och jobbat i trädgården idag igen. (^   ^,) Vi har bland annat planterat ut några gurkor, grävt fler gropar för plantor, grävt upp ett persikoträd som vi sen planterade ut och tagit bort lite nät runt växter som blivit tillräckligt stora för att klara sig på egen hand. 
 
Det som tog längst tid idag var efter lunch då vi grävde upp en vinranka som börjat växa vid parkeringen. Ett mycket konstigt ställe att växa på, men ingen av oss har planterat den där. Anette ville flytta den till uteplatsen där vi har de andra vinrankorna som klättrar och förhoppningsvis kommer växa sig stora till ett tak på uteplatsen så det blir skugga där på sommaren. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Men vinrankan som vi skulle gräva upp visade sig vara större än vi först trott, haha! Jag och Josefin låg där, grävde och slet, i nog minst en timma. Det måste ha låtit roligt när vi tjostade och den andra stod bredvid och hejade på; "Kom igen nu, ta i!" Haha! Men vi fick upp den tillslut med många stora rötter. Det slutade med att vi fick gräva gropen, som vi redan grävt åt den, större. Men nu är den utplanterad. ( ◠‿◠ )
 
Efter vinrankan gick vi in och jag började med middagen; pumpapaj. Josefin började göra saft på vinbärsblad, fläderblommor och citroner som vi plockat under förmiddagen. Detta är ett litet experiment så vi får vell se hur det blir om några dagar. (^   -   ^) Jag gjorde valnötsmjölk medan pajen stod i ugnen och Josefin började göra en smulpaj med rabarber från trädgården. Så vi stod och grejade i köket resten av eftermiddagen.
 
 
 
 
Detta ska stå och dra sig i några dagar nu så får vi förhoppningsvis en god saft att dricka! 
 
 
 
 
Nu är jag mätt och go efter pumpapaj och sen smulpajen till efterrätt. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊  Jag ska se om jag kan komma i säng lite tidigare idag då jag satt och pratade med mamma och pappa fram till strax efter elva på natten igår, hihi! Vi bokade lite hotell inför deras resa hit. ( ◕‿◕ ) Nu ska jag kolla på lite fler hotell innan jag går och lägger mig. Men jag ska inte sitta uppe lika länge som igår, hihi!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin