No Coffee treath

Hello!
Ibland är det bra när jag kan få skriva av mig på bloggen, som jag gjorde lite igår. Jag var tveksam först eftersom jag vet att Anette läser min blogg och jag vill verkligen inte klaga eller verka gnällig. Men ibland är det lättare för mig att uttrycka mig här på bloggen, utan att det ska låta fel, och det kändes ändå som att det kan vara en bra grej att veta om mig. Därför kändes det okej att publicerade det.
 
Imorse hade vi därför "the talk" som jag var lite beredd på, haha! Jag ska ta det lugnt annars hotar de med att dra in på kaffet, hihi! Efter en lång frukost började jag plocka undan lite i köket, i ett lugnt tempo. Geoff var på mig några gånger och sa "is this you taking it easie" och "I'm watching you". Jag tyckte jag tog det lugn, jag bara små pillade i köket eftersom jag var uttråkad och ville ha något att göra.
Tillslut kom han och sa att han nu kunde tvinga mig att sluta för vi skulle åka till Apiti och kolla vad forskarna där har hittat för svampar runtomkring. (。^‿^。)
 
Vi kom precis i slutet av morgonfikat så vi gick och tog varsin kopp med varm dricka, för min del kaffe, och kaka för att sedan gå och sätta oss på en bänk. Vi kollade på schemat som vi också fick och tydligen var det massor av olika föreläsningar. Vi lyssnade på en föreläsning om manuka honungen, men man förstod inte jättemycket för föreläsaren bröt väldigt mycket på spanska. Vi trode ju att vi skulle få veta mer om svamparna så vi bestämde att åka hem igen och komma vid rätt tidpunkt imorgon istället. 
 
Innan vi åkte hem visade Caelan och Anette oss Caelans skola.
 
 
 
 
Odlingar som barnen tar hand om.
 
 
 
Fler odlingar. Jag tycker det var väldigt smart, och fint, att odla i gamla däck.
 
 
Det är 26 elever totalt på hela skolan så den är rätt liten. Men de har ett otroligt härligt lärosätt. Det finns två "klasser", en för de yngre och en för de äldre. I Caelans klass hade de en tavla med ett slags schema/att göra lista för vad varje barn ska göra under dagen. När de har gjort något kryssar de för den uppgiften på tavlan. Barnen får alltså bestämma själva när de ska göra vad, bara de ser till att göra allt under dagen. (^   ^) Jag tycker det låter som ett väldigt bra system!
 
Efter rundturen åkte vi hem och jag och Amber hade fått i uppgift från Anette att kolla på en film. (。-‿◕。) Jag har kännt mig lite hängig idag med så jag sa inte imot. Vi kollade på About a Boy, som jag sett tidigare men tycker är rätt bra. Hugh Grant, vars filmer jag tycker rätt bra om, spelar en av huvudrollerna.
 
Jag fortsatte sen dagen med att ta det lugnt, boka de sista bussarna inför nästa vecka och läste lite. Jag har varit rätt trött idag, men blir så lätt uttråkad. Jag var väldigt sugen på att städa lite lugnt men hejdade mig då det nog inte var en så bra idé eftersom jag kände mig lite yr imellanåt. Förhoppningsvis är jag piggare imorgon och känslan av att ha huvudet fullt av bomull är borta.
 
 
Men nu börjar klockan bli mycket och jag ska krypa ner i sängen.
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback