Funny Together

Hej!
Min dumma förkylning bli inte bättre. (> . <) På morgonen är det oftast rätt okej, även om jag måste ta det lugnt när jag gör något annars blir jag yr och darrig. Men på eftermiddagarna blir det värre och verkligen jobbigt, jag klarar bara av att vara uppe tacka vare tabletterna (och för att jag inte gillar att gå och lägga mig, även om jag mår dåligt). Jag gillar inte att ta tabletter och tar dem inte förän jag verkligen måste, som nu. Jag tror febern har kommit tillbaka då jag verkligen mådde pyton nu på kvällen. Min mage var inte på min sida och jag mådde illa, vilket är ett tecken på att jag har feber. Så det är bara till att knapra tabletter tills det blir bättre.
 
Men nu ska jag sluta klaga på min dumma förkylning, haha! Det kan inte vara roligt att lyssna på. (๑>ᴗ<๑) Imorse mådde jag som sagt hyffsat okej så jag hjälpte Anette plantera om några plantor som vuxit ur sina krukor. Vi hade otur då en av våra skjutdörrar hoppa ur spåren. Vi ställde den åt sidan men sen kom en vind och välte hela dörren så glaset gick sönder. Vi är därför utan dörr in till vardagsrummet för tillfället, vilket inte känns så bra eftersom vi har frost på nätterna. Vi har fixat det provisoriskt med tjock-plast och silvertejp. Sen har vi hängt de tjocka gardinerna för på insidan så det ska förhoppningsvis gå bra fram tills vi kan kontakta en glasmästare som kan fixa det. 
 
 
 
 
Arkivbild på mig och Caelan innan vi åkte hemifrån förra fredagen..
 
 
Jag och Anette åkte in till Feilding en snabbis mitt på dagen. Främst för att köpa silvertejp, men det var lite andra ärenden vi också behövde göra. Bland annat köpa mjöl då jag har gjort en start till en surdeg som måste matas. (^    ^) Förhoppningsvis kommer jag kunna baka surdegsbröd framöver. 
 
 
Nu har vi precis kollat på Frozen. Den är så bra, jag tröttnar aldrig på den filmen! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag mår bättre igen efter att jag tog en tablett innan vi började kolla på filmen och sen fick lite mat i magen. Så jag ska passa på att försöka lägga mig medans jag fortfarande mår okej. 
 
 
Kram på er ❤
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback