Booking & Planing

Hi!
Vi satt och försökte planera vår kommande trip till Auckland imorse. Vi åker ju på fredag! (*⌒∇⌒*) Tanken är att vi ska stanna vid Lake Taupo på fredagen, se oss omkring och stanna där någonstans över natten. På lördagen planerar vi att åka till Hamilton och gå till Hamiltons Zoo. o(^▽^)o Senare på lördagen är det släktkalaset uppe i Auckland, och vi vet ännu inte vart vi ska stanna natten mellan lördag och söndag. 
 
På söndagen släpper familjen av mig i Hamilton. Jag kommer på tisdagen åka vidare från Hamilton till Rotorua där jag kommer stanna tills på torsdagen. Ett paket med olika "äventyr" som jag bokat kallas för Middle-Earth Trilogy. Där ingår black water rafting i Waitomo och en tur i glowworm caves, guidad tur i Hobbiton och ett besök till Te Puia; en maori by där jag kommer se en välkomscermoni och sen få vara med på en "steambox" lunch. Det ska bli så roligt! (^   ^)
 
Det roligaste är att familjen låter mig vara med och bestämma vart jag tycker det hade varit roligt att stanna och vad jag vill se. Så de dagarna vi reser tillsammans kommer vi försöka åka till lite olika sevärdigheter. Det är verkligen jätteroligt att jag också blir involverad i det hela! Det kunde lika gärna varit så att jag bara följde med och fick "hänga på". 
 
 
Efter att jag bokat lite fler bussar och en extra hotellövernattning gick vi ut grejjade i trädgården. Jag vattnade växthusen och plockade hästbajs. Vi rensade även bort grenar från ett av valnötsträden som Geoff sågade ner igår. Det producerade inte jättemycket valnötter och skymmer solen för många andra fruktträd och hasselnötsträden så vi bestämmde att det behövde trimmas ner. Det är fortfarande en hög stam med en gren kvar så det ser rätt fint ut. Och vi har fortfarande kvar det stora valnötsträdet som producerar enorma mängder av valnötter!
 
 
 
Akriv bild på fina Pipar i fruktträdgården bakom ett äppleträd, hihi! (^    ^)
 
 
På eftermiddagen hjälptes jag och Amber åt att plantera ett mandelträd. Det blev bara ett av mandelträden som planterades idag, det andra får vänta tills imorgon. Det är svårare än man tror att gräva ett stort hål, särskilt när marken är full av sten. (๑>ᴗ<๑)
 
Två nya wwoofar kom senare på kvällen. Den här gången är det två tyska tjejer som ska stanna här och ta hand om djuren när vi åker på fredag. De verkar snälla och ser ut att ha en bra hand med djuren. (^  -  ^) De kom rätt sent så jag har inte hunnit få någon jättebra uppfattning av dem ännu, det brukar ta någon/några dagar att lära känna nya personer. 
 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa The Hobbit som jag började på häromdagen. Vad passar vell inte bättre än att läsa The Hobbit och The Lord of the Rings när jag befinner mig mitt i Middle Earth? (。 ◕‿- 。)
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback