Scream

Halloj!
Jag vaknade runt sex-sju imorse av ett fruktansvärt oljud, jag har aldrig hört något liknande. Min reaktion var att snabbt krypa ner under täcket innan jag förstod vad det var. För det första var inte varelsen som gav ifrån sig ljudet inne i rummet utan i väggen bakom mig (det är ett hål i yttertaket där de tar sig in) och för det andra var det "bara" en pungråtta. Inte visste jag att de kunde låta så fruktansvärt, det var så det skar i en även när man visste vad ljudet kom från. Jag försökte komma på ett bra sätt att beskriva det på, vilket är svårt, men kom fram till att det är nått katt-liknande väsande som övergår i en någon slags blandning mellan väsande, skrik och skall. (๑ △ ๑)
 
Efter att det hände lyckades jag inte somna om utan låg och halvsov fram till runt åtta då jag inte orkade ligga kvar längre. Geoff har varit och jobbat och Caelan och Anette åkte till Caelans skola imorse så jag hade förmiddagen ensam i huset. Jag tillbringade tiden med att äta frukost i lugn och ro, städa i köket och sen rensade jag diskmaskinens filter. Jag är nästan helt klar med städningen av kylskåpet nu också, bara en hylla i dörren kvar som jag ska försöka få gjort imorgon. 
 
 
Innan Caelan och Anette kom hem hann jag slänga in två squash-bröd i ugnen också.
 
 
 
 
 
Det blev rätt gott, inte som vanligt bröd i konsistensen men ändå gott. (^   ^) Man kan inte känna att det är sqaush i det iallafall. 
 
 
Annars har jag lekt en del med Caelan idag. Allt från fotbolls-bord-spel i miniformat till att pärla pärlplattor. Visste ni förresten att pärlor och pärlplattor inte finns över huvudtaget här på Nya Zeeland? Geoff hade inte äns sett det innan Anette visade det för honom. (o . O) De brukar därför passa på att köpa pärlor när de är i Sverige. Jag trode att det var något som fanns överallt, haha!
 
Jag och Caelan har bakat några chokladmuffins också. Vi gjorde bara en liten satts, dels för att vi har nästan slut på kakao så vi kunde inte göra mer och dels för att det inte är så nyttigt att äta massa muffins. Det blev 5 stycken vilket var rätt bra eftersom vi är fyra personer. (^ _ -)
 
Vi har inte gjort så mycket annat idag, det har regnat av och till idag med och blåst kallt ute. Fick plockat lite mullbär innan middagen annars har jag knapt varit ute. Men nu ska jag försöka sova och hoppas på att inta vakna av några nya överraskningar från mina nattliga grannar pungråttorna. (๑>◡<๑)
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: LIENE

Ser riktigt gott ut :) Hembakat är bäst.

Svar: Tack! (^ ^) Håller helt med, hembakat är helt klart bäst!!
Kram på dig <3
Elin Larsson Verta

2015-03-17 @ 09:31:02
URL: http://liene.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback