Final Test Tonight

Konbanwa/Ohayoo gozaimasu!
Ikväll/snart är det dags för sluttestet i japanska för mig. ꒰๑•ॢд •ॢ๑꒱ Jag vet inte rikgit hur det kommer gå om jag ska vara ärlig. Den här dagen har lagts på pluggande, vilket var snällt av familjen att låta mig göra det. Pluggandet har gått väldigt bra och det känns som om det klarnar allt mer och mer, men ändå känns det inte som om jag lärt mig så mycket japanska som jag hade hoppats på under kursens gång. Jag vill bli säkrare på många bitar och kunna använda det mer flytande. Jag har pratat med min lärare så om jag inte klarar testet idag kommer vi se om jag kan få hoppa på 50% kursen som går nu (jag läste ju 100% så 50% kursen har antagligen kommit halvvägs in i kursen) eller om jag kan läsa om hela kursen till hösten i Sverige/våren i NZ. Därför är jag inte jättenervös inför testet idag, det gör inget om jag misslyckas för då kommer jag ändå få en chans att lära mig allt bättre. Även om det kommer innebära att jag fortfarande har något jag måste göra ibland så kommer det inte alls vara lika mycket pluggande som nu eftersom jag läst kursen en gång redan och att det blir ett långsammare tempo. 
 
 
Största delen av dagen har tillbringats här:
 
 
 
 
När man får tråkigt och behöver en paus kan man ju ta lite selfies, haha!
Snack när jag pluggade = torkade persikor 
som jag torkade för några dagar sedan, så goott!!! ῍̻̩✧(´͈ ૢᐜ `͈ૢ)˖῍̻̩ӵᵘᵐᵐᵞ♡♡♡
 
 
Kvällens middag blev pizza! Jag minns inte när jag åt pizza senast, men idag kändes som en bra pizza-dag haha! Vi beställde via nätet där man även kunde välja vad man ville ha på eller om man vill ha extra av något, verkligen ett super bra sätt att beställa på för man kan få pizzan precis som man vill ha den. Jag valde en färdig combo med kyckling, tranbärssås och camemberts och valde till annanas och cashewnötter. Det var tranbärssåsen som gjorde mig nyfiken på den här pizzan och jag älskar camembert med har aldrig testat det på pizza. Den var faktiskt riktigt god! (⁎⁍̴ڡ⁍̴⁎)
 
Men nu ska jag läsa igenom det sista inför slut provet och lägga undan alla böcker (no peeking). Sen blir det raka vägen i säng, man bli trött av att plugga en hel dag. 
 
Kram på er (๑ᵕॢ૩ᵕॢ)*౨˚ൗ ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback