Click

Hi!
Jag kan ju börja med att berätta att jag inte klarade provet igår. (。•́︿•̀。) Men det gör mig inte så mycket eftersom jag pratat med min lärare och hon säjer att jag får läsa om kursen på 50% till hösten (vår i Nya Zeeland), vilket känns bra eftersom jag då får chans att bli mycket säkrare på att använda japanskan. Därför ser jag det bara som en väldigt bra chans att få lära mig mer!
 
Efter frukost imorse städade jag lite i köket, det börjar bli som en morgonrutin att städa i köket när jag ätit, och sen gick jag ut och plockade en stor hink full med persikor. Jag har dock inte hunnit göra så mycket med dem förutom att äta några, hihi! Jag funderar på att försöka göra persikosylt eller något, tycker det låter gott att ha på frukost müslin/wheetabix. (⁎⁍̴ڡ⁍̴⁎)
 
Jag, Anette och Geoff har gjort upp en träningsplan med mål på vad vi vill träna hästarna på och vad de behöver träna på. Jag kommer att få träna Speights en del vilket känns roligt. Jag är ännu inte jättesäker på klickerträningen ännu och behöver mer övning men jag tycker det går frammåt. Idag när jag tränade Speights så gick det inte så bra till en början, gräset var roligare än mig, men att bara ge det lite tid och köra korta sketioner träning gjorde att Speights tillslut riktade uppmärksamheten mot mig. Han har en tendens till att inte vara så försiktig när man ger honom belöning så man måste akta sina fingrar, därför är det något vi ska träna på. Vissa stunder var han faktiskt riktigt duktig och använde läpparna för att ta belöningen (morötter).
 
 
Jag tog en paus mitt upp i och tog lite kort på både hästar och hundar. Det är mysigt att bara sätta sig ner och ibland kommer en häst fram och hälsar eller så kommer en hund och sätter sig bredvid. Kan det bli så mycket bättre? 
 
 
Pipar som Anette tränar.
Han är helt otrolig och verkligen älskar att träna, han vill vara med hela tiden.
 
 
 
Speights
 
 
 
Maini. Jag tyckte dett kortet var så gulligt för det ser verkligen ut som hon ler.
 
 
 
Vali
 
 
Senare hjälpte jag Anette med att plantera ut lite mer grönsaker bl.a. kål av olika slag, broccoli och blomkål. Det är mysigt att gå och pyssla ute när solen skiner. Det blev faktiskt lite varmare på eftermiddagen, som en av de varmare sommarkvällarna man har i Sverige. 
 
 
Men nu ska jag försöka göra mig iordning och sova. Imorgon ska vi åka in till Palmerston North och fixa så jag får ett bankkonto och lite annat. (^_^) 
 
Kram på er ❤
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback