Baking in the making

Halli Hallå!
Jag pratade med mina underbara vänner i Sverige imorse! Det är så härligt att få se dem och prata med dem, avståndet känns inte lika stort då. Än så länge har jag inte fått någon jätte-hemlängtan efter någon (jag saknar alla såklart men inte så att jag blir ledsen eller liknande), bara djuren eftersom jag inte kan prata med dem. 
 
Jag och Caelan satte igång med bakning imorse. Det regnade ute så vi passade på. Först gjorde vi Peach crumb bars, nästan som långpannekaka med smultäcke, och sen bakade vi pepparkakor. Vi gjorde bara några plåtar med pepparkakor vilket vi redan har ätit upp idag, tur att det finns massor av pepparkaksdeg kvar så vi kan baka fler. (^ _ -)
 
 
 
Som sagt; pepparkakorna gick åt!
Jag han inte äns ta kort på den ena plåten innan nästan alla var norpade, haha! 
 
 

Efter allt vårt bakande åkte jag, Anette och Caelan in till Palmerston North och hästbutiken som ligger där. Vi behövde köpa några nya tyglar och det är ju alltid roligt att bara gå och titta. (⁎⁍̴  -⁎) Sen åkte vi in till Feilding där meningen var att vi skulle öppna ett bankkonto till mig och ett till Caelan. Men när vi kom dit sa de att man måste boka tid och de hade tyvärr inga tider så vi får försöka igen en annan dag. (-_-) Men vi åkte inte till Feilding i onödan. Vi gick till en 2 $ butik där jag hittade många roliga scrapbooking saker! Den butiken var verkligen väääldigt rolig, de hade massor av roliga saker! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊ Efter den butiken gick vi till en annan farligt rolig butik för mig; nämligen en butik som säljer massor av nötter, fröer, gryn, torkad frukt, mjöl av alla dess slag, kryddor, bönor, linser och massa mer i lösvikt!! (((o(*゚▽゚*)o)))  Jag blir som ett barn i en godisaffär när jag går in i en sån butik, frukt och nötter är mitt godis! Och bakgalen som jag är så är det som julafton med så många olika mjölsorter och andra ingredienser!
 
Innan vi åkte hem handlade vi matvaror och gick in en snabbis på theWarehouse (billigt varuhus med lite allt möjligt) där jag hittade lite mer scrapbooking saker. Jag åkte ifrån all min scrapbooking hemma, både för att det tog för mycket plats i resväskan och för att jag trode att jag inte skulle vilja scrapbooka något speciellt. Men jag och Caelan har tagit lite bilder med polaroidkameran och jag vill verkligen få in dem i mitt album vilket betyder att jag behöver scrapbooking saker. (๑>ᴗ<๑) Men nu har jag så jag klarar mig, tror jag hihi!
 
När vi kom hem gick vi ut och tränade hästarna lite. Speights, som jag tränar, var verkligen samarbetsvillig och duktig idag. Han förstod snabbt med target sticken och ville träna! (ᴖ◡ᴖ) Det var verkligen jätteroligt när man ser framsteg. Han blir fortfarande för ivrig ibland och oförsiktig när han tar godiset ur handen, men vi tränar fortfarande på det och han har blivit bättre. 
 
 
Till kvällsmat gjorde Florian franska crêpes! (*ˊૢᵕˋૢ*)  Soo yummie!!!!! Vi hade alla möjliga olika toppings/fyllningar vilket gjorde det ännu godare. 
 
 
Jordnötssmör, nutella, persikosylt, äpple/päron sylt, mullbärssylt, banan, björnbär
och senare tog vi även fram brieost och camembert. 
 
 
 
 
 
 
Vi har fått receptet av Florian och han berättade även hur man gör dem, så förhoppningsvis ska vi kunna göra egna crêpes också. (^  -  ^) Det var verkligen super duper gott!!
 
Men nu ska jag gå och tvätta ansiktet och krypa ner i sängen. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback