It's just little rain

Hej på er!
Vädret har varit rätt okej idag, det har bara småregnat lite då och då. Men gårdagens och nattens regn har satt sina spår. Kollar man på kartan över vägar runtomkring i området vi bor så är nästan alla röda = avstängda. Som jag skrev igår så ligger vårt hus väldigt bra till så vi har inte påverkats alls av översvämning eller liknande. Det ända vi märker skillnad på är att det är blött överallt och floden har vuxit massor. 
 
Efter att ha sett bilder, filmer och läst om alla vägar som är avstängda så har jag, Sandra och Sven beslutat att stanna en dag till och se hur arbetet med att städa upp efter stormen urartar sig. Vi har ju ingen brådska som sagt, inga tider att passa. Så vi får helt enkelt se när vi kan ge oss iväg. (^ _ ^) 
 
 
Här är en film från vad regn-stormen har orsakat:
 
 
 
 
 
Under dagen har vi även hört om gatubrunnar som har ploppat upp i Palmerston North och det har fortfarande varit varningar om att inte ge sig ut på vägarna om det inte är absolut nödvändigt. Men som sagt är vi inte drabbade. Vi har haft en bra hemma dag istället och bara hållt oss uppdaterade med vad som händer runt omkring. (^ _ -)
 
Jag har städat och bakat ett bröd under dagen. Jag har äntligen bemästrat det receptet på surdegsbröd som jag bakat det sissta. Nu fick jag till rätt konsistens på degen och brödet jäste väldigt fint! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Ända problemet nu är att brödet nästan är uppätet redan, haha! Jag får baka dubbel satts imorgon så jag kan göra två bröd. 
 
Ikväll återgick jag, Sven och Sandra till att titta på film som vi brukar. Idag blev det "Kärlek på menyn". Jag har sett den flera gånger men tröttnar aldrig. Det är en sån film som jag kan se om och om igen, (^   ^,) 
 
Sandra och Sven sitter uppe en stund till och spelar ett datorspel; Heroes of Might and Magic. Anette visade dem spelet för nån vecka sedan och lånade ut en gammal dator till dem så de kan spela. De har varit lite smått beroeende av detta spelet sedan dess. Igår kväll tittade jag på en stund när de spelade men jag blev bara uttråkad och gick och la mig efter ett tag. (^  ^) Därför gör jag samma sak idag igen; jag går och lägger mig istället och låter dem spela, haha! (๑>◡<๑)
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback