Fredagsmys

Hej på er!
Jag och wwoofarna har fixat och donat med lite allt möjligt idag. Jag har bland annat gjort en enklare städning av ungen, torkat av en hylla i skafferiet, gjort lunch och bakat en kladdkaka. (^    ^,) Under tiden jag har gjort mitt har Sandra och Sven städat upp runt om på tomten, mockat och lekt med hundarna. De är verkligen duktiga och väldigt hjälpsamma, jag trivs bra med dem här.
 
 
Bild på surdegsbrödet jag bakade igår.
Det blev som sagt lite svart på ytan, men smaken är väldigt god!
Jag ska därför försöka mig på att baka det fler gånger tills jag får till rätt teknik. 
 
 

På eftermiddagen hjälptes vi alla tre åt att flytta stängslet igen så hästarna i den ena hagen får mer gräs. Pipar är väldigt duktig på att ta sig ut och hamna i fel hage. Min teori har hela tiden varit att han tar sig under tråden då den nedersta tråden är väldigt högt upp. Idag stärktes den teorin då han flera gånger gick under tråden, utan svårigheter. Även om det inte var någon ström på när han gjorde det idag tror jag inte han får mycket ström i sig om han gör det när strömmen är på. Det är tur att han är så snäll så det är inga problem alls att flytta honom till rätt hage igen, och han rymmer aldrig. (^_^)
 
Vi hade fredagsmys efter middagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vi kollade på Harry Potter Hemligheternas kammare och Fången från Azkaban medans vi mummsade i oss hela kladdkakan jag bakade tidigare. Det var ett gott betyg, haha! VI har inte mycket kakao kvar så jag kunde inte göra mitt recept på kladdkaka utan fick hitta ett recept där man smälter choklad och använder istället. Det blev inte lika bra som mitt recept, men den slank ner endå. Hihi! (๑>◡<๑)
 
 
Eftersom vi kollade på två Harry Potter filmer är klockan rätt mycket nu och jag ska krypa ner i sängen. Imorgon är det en ny dag i mitt liv här på Nya Zeeland.
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Elsa Ohrås

Jättefin blogg och trevlig helg på dig! :D

2015-06-05 @ 15:56:45
URL: http://ohras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback