5 hours = Orange

Moshi Moshi!
Efter att ha hjälpt till med att lasta ut alllt hö ur transporten och stapla upp det i höskjulet imorse åkte jag, Sandra och Sven in till Palmerston North. Jag hade bokat tid för att färga min utväxt hos en frisörskola och Sandra och Sven ville kolla runt lite i Palmy. (^ _ ^) 
 
Besöket på frisörskolan tog längre tid än vad jag räknat med. Jag försökte förklara för dem hur jag brukar göra; bleka rötterna en kort tid och i slutet kamma ut blekmedlet i resten av håret. Eftersom jag har brunt hår blir det oranget om man inte har i blekmedlet för länge och kammar man ut det i resten av håret de sista minutrarna jämnar färgen ut sig i hela håret. Men det gick inte till riktigt så när de försökte göra det. För det första tog det en timma för tjejen att bara kleta på blekmedlet i håret, vilket gjorde att när hon hade haft i det sista var det partiet hår hon gjort först redan blont. Men när hon var klar bytte hon av med en annan tjej. Mina rötter blev såklart ändå blonda så den nya tjejen fick lägga på orange hårfärg också vilket gjorde att det hela tog vääääldigt lång tid. 
 
 
 
Ljuset reflekterade sig så mycket att jag inte kunde få till en bra bild där man ser hur blont det var i håretrötterna.
 
 

Den andra tjejen var mycket bättre, hon var snabb men nogran med att få i färgen. Så fort det kom minsta lilla droppe färg på min hud var hon där och torkade bort det (vilket hon inte behövde göra ofta). Så efter att ha varit där i nästan fem timmat var jag äntligen klar, och väääldigt nöjd! De fick verkligen till den orangea färgen jag vill ha och hon stylade håret väldigt fint med mycket volym och lockar efteråt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Så trots att det blev fel i början och tog nästan en hel dag är jag nöjd och kommer gå tillbaka. Men nu vet jag vem jag ska fråga efter också. (^_-)
 
 
Jag är såå nöjd med den orangea färgen!
 
 
Jag var otroligt hungrig när jag väl lämnade hårsalongen. Det var inte så konstigt heller med tanke på jag inte ätit sedan frukost vid åtta och klockan var närmare tre när jag var klar. Sandra och Sven plockade upp mig och vi åkte till Feilding för att få något i magen. Vi hade tänkt äta sushi men det såg väldigt tomt ut i sushi disken så vi gick till ett litet café istället där jag åt en "blueberrie apple oat slice" bara för att stilla hungern tills vi kom hem. (^  ^,)
 
Så mycket mer har jag inte hunnit med idag. Klockan var rätt mycket när vi kom hem och det hade redan börjat mörkna. Vi kollade allihopa på en film tillsammans ikväll; The last Unicorn som är en tecknad film från 1982. Sandra har pratat om den och tyckte vi skulle se den. I Tyskland visas tydligen denna filmen varje julafton. Den var rätt mysig med tanke på att den är så gammal. Det var långt ifrån den bästa filmen jag sätt, men jag tycker det var en gullig barnfilm. (^    ^)
 
 
Nu är jag dock väldigt trött, konstigt eftersom jag suttit stilla hela dagen. Men det är ändå bra då jag kanske kan somna tidigt för vi ska upp imorgon och åka och hjälpa Kate att flytta. (◕‿◕)
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: ♀ R E V O L T E N ♀

Gud vad sööööt du är i den hårfärgen!:D Helt jävla awesome blev det!

2015-06-22 @ 12:49:43
URL: http://peacerev.com

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback