White in Sunshine

Hej! 
Jag har haft en helt underbar dag på Mount Ruapehu! Vi gick som sagt upp tidigt idag igen för att åka mot Turoa. Resan gick snabbt och smidigt, även om vi annlände något senare än förra gången. Vi lyckades ändå få en rätt bra parkering och vädret såg lovande ut! (^    ^) Ända problemet vi hade var att de inte hade skidorna klara till oss, igen. Denna gången var det även lite strul då de inte trodde på att vi faktisgt hyr för hela säsongen och de ville vi skulle betala för en dagshyra. Men det löste sig tillslut och vi fick våra skidor. 
 
Vädret har varit helt underbart hela dagen och utsikten har varit fantastisk!(⌒▽⌒)
 
 
 
 
 
 
 
Mount Taranaki (Mount Egmont) i fjärran. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har haft så roligt och vi har alla fått åka många riktigt härliga åk i backen. Fiat hyrde en snowboard och spenderade dagen i nybörjar-backen. Jag har därför inte sett mycket av honom idag, men det verkar som han har börjat kunna stå rätt okej på snowboarden. Han tyckte iaf det var väldigt roligt. (^  -  ^)
 
Stackars Anette mådde dåligt efter lunchen, så hon åkte inte mer. Medan hon vilade och tog det lugnt fortsatte jag, Geoff och Caelan att åka några timmar till. Vi har tillbringat hela dagen uppe på berget och solen har skinit från klarblå himmel hela dagen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det har inte varit allt för mycket folk heller, så vi kunde åka direkt från backen raka vägen in i liften hela tiden. Den här dagen har verkligen varit underbar. Anette höll med om att det var en bra dag då hon fick många bra åk innan lunch, även om det var tråkigt att hon skulle må dåligt på eftermiddagen. Men hon blev bättre så hon slapp må dåligt hela bilfärden hem senare. 
 
Vi kom hem när solen precis gått ner och vi är alla trötta och möra i benen. (^   ^) Men det hör till, det tyder bara på att vi alla har haft roligt. Geoff har filmat lite i backen, vilket var väldigt roligt att titta på. Jag har aldrig sett mig själv åka skidor, det kändes rätt konstigt haha! 
 
 
Men nu känner jag hur ögonen blir tyngre och tyngre så jag ska krypa ner i min varma och sköna säng för att få sova ut. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback