Planting in the Rain

Hello!
Caelan har haft en kompis från skolan här idag så de har lekt och haft roligt. Jag har skrubbat rent galler till ugnen och fått tvätta de sista av mina smutsiga kläder från resan. (^ _ ^) Det har regnat inprincip hela dagen, men jag och Anette var ändå ute och planterade ut lite grönsaker i växthuset. På kvällen sådda vi även nya frön, denna gången vårgrönsaker! o(^▽^)o Även om det fortfarande är mitt i vintern känns det inte som våren är långt borta. Vintern i Nya Zeeland är mycket kortare och mildare än i Sverige. 
 
På eftermiddagen fortsatte det regna så vi satte på Keeping up with the Kaimanawas så jag kunde kolla på de avsnitten jag missat när jag varit borta. 
 
 
 
 
 
 
Keeping up with the Kaimanawas är ett program då man får följa tre systrar som är uppväxta med ridning. De vill visa att Kaimanawas, Nya Zeeländska vildhästar, är värda att rädda och att de är bättre än vad många tror. I programmet får man se när de fångar in vildhästar och systrarna köper varsin som de sen ska träna inom en viss tid för att sen visa upp på en show. Det är väldigt spännande och roligt att se alla hinder de tar sig förbi och hur otroligt duktiga de är! Det är helt otroligt vad de lyckas lära hästarna på så kort tid. Från att vara helt vilda till att bli ridna och acceptera människor. 
 
 
Nu har jag suttit och gjort lite bokföring med mera som behövde göras. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Men jag börjar bli trött så jag ska gå och borsta tänderna och krypa ner i min varma sköna säng. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback