Pic in the reserve

Hej på er!
När jag precis släpat mig upp ur sängen imorse och börjat bädda knackade Anette på min dörr och sa att vi skulle åka till stan om en stund. Så jag gjorde mig iordning snabbt, åt frukost och åkte sedan med Caelan och Anette till Feilding och Palmerston North. Vi hade lite olika ärenden behövde göras, vilket tog hela förmiddagen. (^_^)
 
När vi väl kom hem och fick landat gick vi ut och tränade hästarna. Jag tränade Svans idag igen och han var minst lika duktig som igår. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Han kommer och möter mig i hagen och han gick längre in i transporten idag än vad han gjorde igår. Vi går sakta men säkert frammåt! När vi hade tränat en stund gick jag och Anette och bytte om till finare kläder. Sen tog jag med kameran och vi tog med hästarna och hundarna ner till reservatet vid floden. Vi hade en lite fotosession med hästarna, hihi! (^   -   ^) Vi fick många bra bilder, så detta är något jag definitivt vill göra om vid ett annat tillfälle längre fram. 
 
 
 
Ronnie
 
 
 
 
 
 
Vali
 
 
 
 
Mione (utalas Mainie, som Hermione i Harry Potter)
 
 
 
 
Nero
 
 
 
 
Jag och Páfi
 
 
 
 
 
Klänning: Liz Lisa köpt från Peachy Amo
 
 
 
Vi var kvar i reservatet tills det började skymma, sen tog vi med alla hästarna tillbaka och gav dem kvällsmat. Medan Geoff började laga middag kollade vi igenom bilderna vi tagit. Vi fick oss några härliga skratt åt vissa bilder där vi eller hästarna gör roliga miner, haha! Efter middagen gick jag och tog en dusch och nu sitter jag här och bloggar, thihi! (๑>◡<๑) Livet är bra härligt ibland! 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vad härlig dag med härliga bilder! Det är så kul när framstegen visar sig, tänkte på det med att han kom och mötte dig i hagen och gick längre fram i transporten :D

Svar: Tack för din fina kommentar! (^ - ^) Ja, det är verkligen roligt med framstegen. Han är verkligen helt otroligt rolig att träna!
Kram på dig ❤
Elin Larsson Verta

2015-07-27 @ 11:27:38
URL: http://emmz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback