Computers, training and rugby

Halli Hallå!
Det blev en tripp till Palmy idag igen. Anette har problem med sina händer, hon får ont i dem när hon avänder dem för mycket, och hennes laptop gör det inte bättre. Därför åkte vi till olika elektronik-affärer och letade efter en bra stationär dator till henne, så hon inte kan frestas att sitta med datorn i knät utan måste sitta vid skrivbordet. Inne i Palmy mötte vi upp Geoff som har haft olika möten att gå på. Det blev ingen ny dator idag, men jag tycker ändå det var spännande att se hur långt utvecklingen har kommit. Det var längesedan jag kollade på stationära datorer, men oj vad tekniska de har blivit. Du kan ha en smal stor skärm och behöver inte ha en "låda" brevid, och nästan alla har touchscreen (pekskärm) med otroligt skarp och bra bild. (o . O) Det är nästan läskigt vad snabbt utvecklingen går, det känns som det inte var längesedan jag satt med en stor jättelåda till dator-skärm och inte förstod vad internett var bra för, haha! (๑>ᴗ<๑)
 
Vi åt lunch inne i the Plaza (shopping centrat. Jag åt väldigt god sushi) innan jag, Anette och Caelan åkte vidare till Feilding. Anette hade en tid hos en physioterapeut. Caelan hade med sig sin skateboard, som han fått av Sven, så han och jag gick runt i kvarteret så han fick åka med skateboarden på trottoarerna. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag tycker det var mysigt och Caelan hade jätteroligt! Han tar sig fram genom att sitta på knä på skateboarden och sparkar sig fram. 
 
När vi kom hem och fått hämtat lite energi, i form att kaffe för min del, började vi göra oss iordning och skära äpplen. När Geoff kom hem tog vi sen med hästar och alla hundarna ner till reservatet vid floden igen för träning och lek. ( ◠‿◠ ) Det är verkligen jättemysigt där nere när hundarna och hästarna kan gå fria. Vi passar en hund åt några vänner nu också så vi har en extra. Han är verkligen jättesöt!
 
Jag tog med mig mobilen idag så jag kunde ta några bilder. (^    ^) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi tagit alla hästar tillbaka till hagen och hundarna till gården gick vi in och kollade på Sällskapsresan 2 - Snowroller. Det var roligt att få se lite svensk humor igen, haha! När filmen var slut började rugby på TV. Rugby är en väldigt stor sport här, ungefär som fotboll i Sverige. När du åker runt på Nya Zeeland ser du ofta rugbyplaner i samhällen, istället för fotbollsplaner som man är van vid i Sverige. Geoff ville gärna kolla och jag tittade lite grann. Det ända jag tycker om är när de nya zeeländska spelarna gör sin haka (en maori dans som ofta beskrivs som "krigsdans"). Sen blev jag uttråkad av spelet och trött, jag är inget stort fan av att kolla på sport på TV, så nu sitter jag här och bloggar istället. (^ _ ^) Jag har några små saker jag ska göra på daorn och sen ska jag lägga mig och sova. Ha det bäst!
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback