Life right now

Hi!
Gårdagen var rätt lugn här hemma och jag hade inte så mycket att skriva om, så det blev inget inlägg. Jag började dagen med ett spinning pass. De först 10-15 minutrarna var rätt tuffa men när man kommit över den tröskeln gick det lättare sen och min kämparglöd kom igång, haha! (^  -  ^) Jag ska försöka göra det till en vana att gå på spinningpassen varje lördag, vi får la se om det kan hålla i sig. (^_-) Dock styr jag inte mitt liv utefter träningen utan träningen styrs efter mitt liv. Dyker det upp något annat, som t.ex. hälsa på mormor på sjukhuset eller sova hos en kompis, hoppar jag bara över det träningspasset. 
 
Nu märker jag att det blivit mycket prat om träning det sista, hihi. Men eftersom jag är jobbar med Tupperware (där jag bestämmer själv när/var/hur jag vill jobba) fram tills jag åker till Nya Zeeland händer det inte jättemycket under mina dagar. Jag sitter mest vid datorn och jobbar, fixar med olika papper och förvbereder allt inför resan i mars. Träningen är som mitt avbrott i vardagen just nu som också gör att jag får komma hemifrån ibland och bara fokusera på nuet. När jag tränar fokuserar jag på det och glömmer allt annat. Det är som en avkoppling och jag mår så mycket bättre när jag tränar. Därför blir det mycket fokus på det, eftersom det inte händer så mycket annat här hemma. (^_-)
 
Men idag tog jag en sväng ner till morfar och Lisa, hon har precis kommit till Sverige. Minns ni Lisa, min morfars syster som bor i Spainen men kommer till Sverige nån/några gånger per år? 
 
 
Bild på Lisa och hennes hund Tiger på kvällspromenad,
tagen Maj 2014 då jag och mamma var och hälsade på i Spanien.
 
 
Jag hjälpte morfar ta kort på sin bil och lägga ut annons då den ska säljas. Sen var jag kvar och pratade och umgicks med dem. Lisa känns nästan som min faster även om hon är mammas faster. Jag har ju ingen egen faster utan jag har farbror och moster. (^_^) 
 
Men nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt ett tag tänkte jag. Ikväll blir det body balance! o(^    ^)o
 
 
Kram på er 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback