Egon

Hej svejs!
Väldans vad Egon har varit ute och herjat igår, haha! Här blåste det ärtt rejält vilket gjorde att jag höll mig inne hela dagen, gick bara ut snabbisar med hundarna så de fick sköta sina behov. 
 
Det kan vara lite läskigt tycker jag, när man är ute och det blåser så mycket. Jag kan inte sluta titta mig omkring för jag är rädd att något ska komma flygandes och träffa mig i huvudet. För några år sedan, när Gudrun var här och hälsade på, gick farmor och farfars växthus sönder. Dagen efter hittade vi glasskärvor ända in hos grannen som bor mitt imot dem, på andra sidan vägen. Hade man varit ute då hade man blivit spettsad. (O﹏o) Inte för att det är stor chans att detta skulle hända igen, men man ska ta SMHI:s varningar på allvar och försöka hålla sig hemma så gott det går när det stormar såhär. Det är ju ändå rätt mysigt att sitta inne, med tak över huvudet och krypa upp i soffan med hundarna och en kopp kaffe. (^   ^)
 
Vi blev lite oroliga för vår husvagn, framförallt förtälltet, igår så idag åkte vi förbi för att se om det stod kvar. Våran husvagn hade klarat sig väldigt bra, det var bara en ljuslykta som vält och krossats. Även Leif & Cissis (min farbror och hans fru) och Magnus & Sussis (Cissis bror med fru) vagnar hade klarat sig. 
 
Men det syntes att Egon varit där också, hihi!
 
 
 
 
 
 
Efter campingen åkte vi in till Torp. Jag och mamma var på Jula i veckan och köpte en juicepress, men när vi kom hem fungerade den inte. (> . <) Idag var vi därför inne och bytte den, så nu ska här pressas juice haha! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback