Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Hiragana Practice

Konbanwa!
Jag sitter och gör läxan. Mycket har kretsat kring min skola och Tupperware denna veckan. När jag inte har varit i skolan eller pluggat har jag fixat med papper, info, inbjudningar och annat med Tupperware. Men det är roligt, jag vill lära mig mer japanska och älskar mitt jobb. (^   ^) 
 
Läxan jag gjorde idag var övningar i hiragana, ett av de japanska skriftspråken. 
 
 
 
 
Vissa tecken är svårare än andra och, perfektonist som jag är, sitter jag och skriver det om och om igen tills jag är någorlunda nöjd. Helt nöjd går det nästan inte att bli, men övning ger färdighet så jag hoppas på att lära mig skriva hiragana fint för hand. (^_^)
 
 
Jag sov rätt länge idag för jag var inte hemma förrän runt 02:00 inatt. (^   ^) Jag var i Göteborg med Ludde och Amanda som jag inte träffat på evigheters evigheter. Detta är två kompisar som jag har kvar sen grundskolan och jag kan verkligen vara mig själv med dem. Det spelar ingen roll om vi inte träffats på nästan ett år, vi pratar på som aldrig förr ändå. Så mycket som jag skrattade igår har jag inte skrattat på jättelänge, ni är verkligen helt underbara kompisar och jag vet inte vad jag hade gjort utan er! 
 
När vi kom till Göteborg mötte vi upp Luddes flickvän, Clara, som jag aldrig träffat förut. Hon var verkligen jättesnäll, hon och Ludde passar så bra ihop. Sen strosade vi runt i Nordstan, åt, fikade och avslutade med bio där vi såg Hunger Games 3 Mockingjay del 1. Den var vädligt bra med ett spännande slut. Jag vill bara se del 2 med en gång o(>  .  <)o  , men jag får snällt vänta med alla er andra tills den kommer. 
 
Nu ska jag fortsätta med hiraganan ett tag till innan maten. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Back to school

Konnichiwa!
Idag hade jag upprop och första lektionen på min nya skola. Såhär ser min "skolbänk" ut:
 
 
 
 
Jag har börjat läsa Japanska på distans, hihi. (^  ^) Igår var det introduktion och idag började kursen. Hedanefter kommer jag ha två lektioner i veckan, tisdagar och torsdagar. Det är så roligt att komma igång med Japanskan igen. o(^    ^)o 
 
Förutom att plugga har jag även jobbat lite idag. Fortsatt med allt pappersarbete, information och kontakt inom Tupperware. Igår var jag på ett möte med info om de kommande veckorna och alla bra erbjudanden! Jag lovar att det kommer saker längre fram man inte vill missa! Såpass bra erbjudanden att jag själv kommer ha ett party här hemma för att få ta del av värdinnestegen och tackgåva. (^   ^)
 
Vill ni boka demo, kontakta mig här:
elin.verta@gmail.com
 
 
Mötet var superroligt och peppande. Vi bakade även en snabb kaka med bara en skål och slickepott (inte äns en form behövdes då skålen var formen) och några enkla mandelmusslor. Så snabbt, enkelt och otroligt gott! Jag verkligen älskar Tupperwares produkter och det är därför jag valt att jobba med dem. 
 
 

Nu ska jag äta tårta med familjen, Erik (min lillebror) fyller 17 idag! Hur blev han så stor!? (o.O)
Älskar dig lillebrorsan. ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Life right now

Hi!
Gårdagen var rätt lugn här hemma och jag hade inte så mycket att skriva om, så det blev inget inlägg. Jag började dagen med ett spinning pass. De först 10-15 minutrarna var rätt tuffa men när man kommit över den tröskeln gick det lättare sen och min kämparglöd kom igång, haha! (^  -  ^) Jag ska försöka göra det till en vana att gå på spinningpassen varje lördag, vi får la se om det kan hålla i sig. (^_-) Dock styr jag inte mitt liv utefter träningen utan träningen styrs efter mitt liv. Dyker det upp något annat, som t.ex. hälsa på mormor på sjukhuset eller sova hos en kompis, hoppar jag bara över det träningspasset. 
 
Nu märker jag att det blivit mycket prat om träning det sista, hihi. Men eftersom jag är jobbar med Tupperware (där jag bestämmer själv när/var/hur jag vill jobba) fram tills jag åker till Nya Zeeland händer det inte jättemycket under mina dagar. Jag sitter mest vid datorn och jobbar, fixar med olika papper och förvbereder allt inför resan i mars. Träningen är som mitt avbrott i vardagen just nu som också gör att jag får komma hemifrån ibland och bara fokusera på nuet. När jag tränar fokuserar jag på det och glömmer allt annat. Det är som en avkoppling och jag mår så mycket bättre när jag tränar. Därför blir det mycket fokus på det, eftersom det inte händer så mycket annat här hemma. (^_-)
 
Men idag tog jag en sväng ner till morfar och Lisa, hon har precis kommit till Sverige. Minns ni Lisa, min morfars syster som bor i Spainen men kommer till Sverige nån/några gånger per år? 
 
 
Bild på Lisa och hennes hund Tiger på kvällspromenad,
tagen Maj 2014 då jag och mamma var och hälsade på i Spanien.
 
 
Jag hjälpte morfar ta kort på sin bil och lägga ut annons då den ska säljas. Sen var jag kvar och pratade och umgicks med dem. Lisa känns nästan som min faster även om hon är mammas faster. Jag har ju ingen egen faster utan jag har farbror och moster. (^_^) 
 
Men nu är jag hemma igen och ska ta det lugnt ett tag tänkte jag. Ikväll blir det body balance! o(^    ^)o
 
 
Kram på er 
Follow on Bloglovin


Training

Hej!
Den här dagen började på allra bästa sätt nämligen på yogamattan.
 
 
 
 
Jag har alltid tränat på vår lokala förening, Svanesunds GIF, innan men i julklapp till mig själv köpte jag ett 10-kort på STC. (^   ^) Igår åkte jag dit för första gången och jag kan ju inte säga att jag blev besviken. Ljusa fina lokaler och en härlig träningsmiljö! Och vending machinen med proteinbars ser riktigt farlig ut för ett proteinbars beroeende tjej som mig, hihi!
 
Igår var jag alltså på mitt första träningspass på STC som var (kanske inte så otippat) yoga och tyckte det var toppen så jag gick på dagens pass också som var vid nio tiden imorse. Jag kommer såklart fortsätta att träna på Svanesunds GIF då det är närmare, billigare och de har bra gruppträningar som jag tycker om. Men det har fattats några dagar i veckan då jag vill träna men GIF:en inte haft något som passade mig, jag vill ju helst gå på gruppträningar då det peppar mig mer och jag tycker det är roligt att träna med andra. Men nu kan jag fylla ut luckorna med roliga träningspass på STC. Kanske jag till och med testar att gymma också, vem vet? (^_-)
 
 
 
Follow on Bloglovin


Flight

Konnichiwa!
Nu har jag bokat alla flygbiljetter för resan till Nya Zeeland. (^   ^) Det blev några dagar senare än jag tänkt från början, men värt det då det blev billigare och kommer gå snabbare. Den 3 mars bär det av! Iiiiiiiiip... så roligt och nervöst på samma gång!! (((o(*゚▽゚*)o)))
 
Det är inprincip det jag har pysslat med idag. Bokat biljetter, kollat info om flyg och skrivit ut lite viktiga dokument. Men jag har även hunnit med att kolla på sista delen av Hobbit! Den var verkligen jättebra, precis som alla filmerna som utspelar sig i denna fantastiska värld med orker, alver och såklart hobbits. Men enligt min mening är det inget som går upp mot Sagan om ringen trilogin. (^ _ -)
 
 
Bild på mig från förra veckan. 
 
 

Nu på kvällen piggade jag upp mig med ett body balance pass. Body balance är verkligen min favorit av alla träningssätt. Det är en härlig blandning av Tai chi, pilates och yoga vilket gör att man får träna mycket styrka samtidigt som man stretchar ut hela kroppen. Till skillnad från att bara göra yoga tycker jag det är ett härligt flyt i body balance, även om yoga också är en väldigt härlig träningsform. (^   ^,) Tur att det finns så många olika sätt att träna på. Det gör det lättare att hitta ett träningssätt som passar till en själv. 
 
Nu ska jag försöka sova. När man inte har ett arbete med fasta tider är det lätt att vrida lite på dygnet, hehe!
 
Sweet Dreams ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Tupperware

Hi!
Jag har idag blivit Tupperware konsulent! (^ - ^) Det innebär att jag kommer sälja Tupperware produkter och jobba med det fram tills jag åker till Nya Zeeland. Deras produkter (bl.a. burkar, riskokare, knivar, formar och massor av annat bra till köket) är super duper bra. Jag är uppväxt med dem och skulle
inte kunna klara mig utan vissa av produkterna. De har bland annat den bästa slickepotten jag nånsin testat! (^ _ -)
 
Är du intresserad av att ha ett home party där jag kommer hem till dig och visar produkter och samtidigt bakar något smarrigt (med hjälp av produkterna såklart) så är det bara att höra av sig på: elin.verta@gmail.com . Du som värdinna behöver bara bjuda in dina vänner och får samtidigt många bra erbjudanden på produkter. 
 
Efter att jag varit och fått allt material och några visningsprodukter har jag suttit och jobbat framför datorn samtidigt som jag slurpat nypressad apelsin juice gjord med vår nya juicepress. 
 
 
Så otroligt gott!
 
 
Nu ska jag gå ut med mamma till hästarna. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Smile for me

Moshi Moshi!
Det blåser och regnar idag med så jag har passat på att få skickat lite mail och annat som behövde fixas på datorn. Jag har också fått godkännande av mitt visum för resan till Nya Zeeland. o(^  -  ^)o Det kändes så skönt, det här händer verkligen! 
 
Jag blir rätt trött av att sitta still en hel dag så det är extra skönt att träningen drar igång idag igen. Dagens pass är pace så jag ska strax gå och göra mig iordning och åka till Svanhallen. (^_^) Det har varit skönt att vara lite "ledig" från träningen men samtidigt har jag saknat det så mycket eftersom jag mår mycket bättre och är piggare när jag tränar. 
 
 
Kort på blöt Keyla som vill upp i knät och gosa.
Då brukar hon hålla fast min hand som hon gör på detta kortet.
 
 
 
Follow on Bloglovin


Mars 2015

Hi!
Jag lovade ju igår att jag skulle berätta om något som hänt under december och som är väldigt relevant i min framtid. (^   ^) Jag kallade det för att släppa "bomben", men bomb kanske inte är det rätta ordet eftersom det kan anses negativt. Detta är något otroligt roligt och spännande och jag kan knappt bärga mig!
 
I början av mars kommer jag flyga tvärs över jordklotet, till Nya Zeeland!! Jag har fått jobb som au pair i en familj där med en 5 årig kille, svensk mamma och pappan är en nya zeelendsk urinvånare (maori)! Jag tror inte jag förstår det riktigt ännu, det är så otroligt roligt att jag får chansen att göra detta! Det är så mycket kännslor jag är överlycklig, nervös och förväntansfull på samma gång! Detta ska bli så roligt!! ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Familjen har även hästar och hundar, vilket är ännu mer perfekt! Tänk att få rida på Nya Zeeland. Mitt hjärta börjar bara banka snabbare just nu när jag tänker på allting, jag är så lycklig! Ni kommer självklart att kunna följa mig här på bloggen. (‐^▽^‐)
 
 
Nu ska jag gå och sätta mig i soffan, med mamma och Erik, och försöka lugna ner mig lite. Hihi!
 
 
 
Follow on Bloglovin


Egon

Hej svejs!
Väldans vad Egon har varit ute och herjat igår, haha! Här blåste det ärtt rejält vilket gjorde att jag höll mig inne hela dagen, gick bara ut snabbisar med hundarna så de fick sköta sina behov. 
 
Det kan vara lite läskigt tycker jag, när man är ute och det blåser så mycket. Jag kan inte sluta titta mig omkring för jag är rädd att något ska komma flygandes och träffa mig i huvudet. För några år sedan, när Gudrun var här och hälsade på, gick farmor och farfars växthus sönder. Dagen efter hittade vi glasskärvor ända in hos grannen som bor mitt imot dem, på andra sidan vägen. Hade man varit ute då hade man blivit spettsad. (O﹏o) Inte för att det är stor chans att detta skulle hända igen, men man ska ta SMHI:s varningar på allvar och försöka hålla sig hemma så gott det går när det stormar såhär. Det är ju ändå rätt mysigt att sitta inne, med tak över huvudet och krypa upp i soffan med hundarna och en kopp kaffe. (^   ^)
 
Vi blev lite oroliga för vår husvagn, framförallt förtälltet, igår så idag åkte vi förbi för att se om det stod kvar. Våran husvagn hade klarat sig väldigt bra, det var bara en ljuslykta som vält och krossats. Även Leif & Cissis (min farbror och hans fru) och Magnus & Sussis (Cissis bror med fru) vagnar hade klarat sig. 
 
Men det syntes att Egon varit där också, hihi!
 
 
 
 
 
 
Efter campingen åkte vi in till Torp. Jag och mamma var på Jula i veckan och köpte en juicepress, men när vi kom hem fungerade den inte. (> . <) Idag var vi därför inne och bytte den, så nu ska här pressas juice haha! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Nytt

Hej på er och Gott Nytt År!
Nu är det nästan på pricken en månad sedan jag bloggade sist. Jag har helt enkelt inte haft insperationen. Men nu är det nytt år fullt med nya möjligheter och jag har börjat fixa med en ny fresh blogg-design. Jag vill ta tag i bloggen och börja blogga som jag gjorde förr med minst ett, helst fler, blogginlägg om dagen. (^  ^) 
 
En till sak som kommer underlätta är att jag äntligen börjar få ordning på mitt rum.
När jag pendlade mellan hemmet på helgerna och Dingle (skolan jag gick på och bodde på internat) under veckorna blev rummet hemma bara som en avlastningplats/föråd eftersom jag inte vistades där så mycket. Jag höll ju fortfarande ordning men jag tyckte inte det var mysigt att gå och sätta mig på mitt rum. Det fanns inte någon ordentlig plats att sitta på heller vilket också bidrog till att jag vistades på rummet mindre och mindre, nästan enbart när jag sov. 
 
Men nu har jag som sagt börjat få ordning på mitt rum och jag trivs på rummet igen. Senaste inköpet var ett litet datorbord så nu har jag ett ställe där jag kan sitta med min dator!!! o(^  ▿  ^)o
 
 
 
 
 
 
Jag är verkligen super duper nöjd med bordet! Det passar in perfekt. (^  -  ^)
 
 
Det har hännt väldigt mycket under den korta tiden jag inte bloggat och jag ska försöka berätta allt eftersom saker som är relevanta. Imorgon ska jag släppa den största "bomben" om vad som kommer hända framöver, så spännande!! 
 
 
 
Massor av kramar till er ♥
 
Follow on Bloglovin