Paihia

Kia Ora!
Vad skönt det var att vakna upp imorse och ha en pappa som kom och kramade om en. Jag har verkligen saknat dem! Efter att vi gjort oss iordning och ätit frukost packade vi ihop allt och checkade ut. Sen började vi vår bilfärd ut ur Auckland, mot Paihia. (^_^)  Bilfärden gick utan problem och pappa lyckades köra rätt bra trotts att det är på fel sida vägen. (^_-) Vi stannade till på ett café påvägen för kaffe och något att äta. Det var skönt att få sträcka på benen också och få lite frisk luft. 
 
 
 
 
 
Mamma, Pappa Erik och Elias. 
 
 
 
 
Sen gick sista biten rätt bra, det var inte långt kvar. Det var inte svårt att hitta motellet heller så allt gick väldigt lätt och smidigt. (^  ^,) Det är rent och fräscht på rummet och gott om plats för oss alla. Jag tror vi kommer trivas här de kommande dagarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi fått in all packning tog jag en efterlängtad dusch! Vad härligt det är att inte behöva ha dåligt samvete när man använder vattnet och man kan stå i duschen lite längre. Efter att ha kommit till Nya Zeeland har jag börjat uppskatta att duscha mer än jag gjorde innan. Men det beror nog på att man ska försöka använda så lite vatten som möjligt hemma hos familjen eftersom vi sparar regnvattnet och därför inte har obegränsat med vatten. Så när man bor någon annan stans passar man på, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Efter att ha varit och handlat matvaror tog vi en promenad in till centrum. Det är inte stort men det finns några små butiker, restauranger och caféer. Samhället ligger precis vid havet och har en jättemysig sandstrand. Det är verkligen otroligt vackert här! Jag hade bara med mig mobilen denna gången så det blir inte så många bilder, jag får ta mer imorgon. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka började jag skära upp kumara och förbereda för middagen. Det blev ugnsrostad kumara (orange och röd) och broccoli. Vi gjorde även en sallad och hade köpt hummus. Jag och mamma åt lite surimi och killarna åt något kött de köpt. (^   -   ^) Det blev väldigt gott, det var skönt med riktig mat efter gårdagen då allt var upp-och-ner. 
 
Nu är alla jättetrötta och har redan gått och lagt sig. De börjar vell känna av jetlagen efter den långa resan. Jag ska vara uppe en stund till tänkte jag och ordna med lite saker på datorn. (^   ^)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback