Lake Tekapo

Hej!
Vilken otroligt härlig säng jag sovit i inatt, med världens fluffigaste täcke. Jag har sovit som en liten prinsessa, haha! ( ◠‿◠ ) Jag låg kvar rätt länge, ända tills mamma kom upp och sa att frukosten var klar. Detta är verkligen helt underbart! 
 
 
 
 
Ny scarf som jag köpte igår. 
 
 
 
Vädret har inte varit det bästa idag, mulet och ganska kallt, så våra planer om att åka och bada ändrades. Vi tog det lugnt istället och åkte senare mot Lake Tekapo som ligger ungefär två och en halv timma från här. Påvägen fick vi se häftig natur och stannade till i några små byar för bland annat kaffe och bensträckare. (^_^) Här är några bilder från vägen. 
 
 
 
 
 
 
Eftersom vädret var lite mulet såg det väldigt häftigt ut med molnen som la sig som täcken över bergen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lake Tekapo är känd för sina fina lupiner, det brukar vara fullt av dem. Tyvärr var vi där vid fel tidpunkt och alla lupiner hade redan blommat. Men det var väldigt fint där ändå! Det var en väldigt härlig atmosfär och väldigt frisk luft. (^  ^,) Hade vädret varit bättre hade jag nog gärna gått och doppat fötterna i det klarblå vattnet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hittade några lupiner som fortfarande blommade. (^  -  ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag gjorde en brödpudding imorse på överblivna lussekatter och bullar.
Den hade vi med oss så vi åt en sen lunch vid kanten av sjön. 
 
 
 
 
 
Eftersom det var en bra bit att åka kom vi inte hem förrän rätt sent. Jag tog en lång, härlig, varm dusch! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Man får passa på nu när man bor på hotell, hihi! Nu tar vi det bara lugnt. Mamma, pappa och Erik kollar på en film medan jag sitter bredvid och bloggar. Men klockan börjar bli mycket så mamma ska gå och lägga sig. Jag borde vell också krypa ner i min mjuka, fluffiga säng snart. Imorgon åker vi vidare på nya äventyr, sista dagen på 2015!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback