27-28 December

Hi!
Jag var så trött när jag kom på färgan igår att det blev inget bloggande. Därför kommer allt idag istället. (^ _ -)
 
 
Efter att ha duschat och ätit frukost checkade vi ut från hotellet i Wellington och gick ner på stan. Jag visade familjen Cuba Street som har en del roliga butiker. Jag tror Erik blev nöjd eftersom han spenderade nästan en timma i en butik och kom ut med flera nya tröjor, haha! (๑>ᴗ<๑) Själv köpte jag en ny klänning och en ny topp från secondhand-butiken jag och Josefin hittade förra gånger vi var i Wellington. 
 
När vi började bli hungriga parkerade vi om bilen innan vi gick till ett mysigt café och åt lunch. (^_^) Vi tog det väldigt lugnt hela dagen eftersom vi skulle åka med färgan sent på kvällen, vi hade därför ingen stress. Så när vi ätit gick vi en sväng till Te Papa. (^   ^,)
 
 
 
 
Vädret var verkligen helt underbart!
 
 
 
 
 
När alla kände sig färdiga på Te Papa (jag har ju varit där flera gånger förut så jag följde mest bara med de andra) tog vi en promenad längs med hamnen i solen. Det var ljuvligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av kvällen strosade vi mest runt, satte oss imellanåt på någon bänk och bara njöt av det härliga vädret. Vi åt sen en god middag, också nere vid hamnen. När det började skymma begav vi oss till bilen och åkte till toppen av Mount Victoria för den 360 graders utsikten. Det var verkligen ingen dum idé, vi kom lagom till solnedgången. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen kunde vi inte komma på något mer att göra så vi åkte och ställde oss i kön till färgan och checkade in. Klockan började redan då bli mycket och vi skulle inte få åka på förrän vid 01:30 så vi försökte sova lite i bilen så länge. Jag tror jag lyckades sova någon timma iaf. (^   ^) Det var tur det för på båten lyckades jag bara sova runt två timmar, jag vaknade vi fem och vi skulle vara i hamnen vid sex så jag orkade inte försöka somna om igen hihi!
 
 
 
Bild tagen med mobilen när vi började närma oss Picton. 
 
 
 
 
Vi väntade med att äta frukost och började bilresan med en gång istället efter att ha åkt av färgan. Efter ungefär en halvtimma stannade vi till så vi fick kaffe och frukost. (^_^) Sen åkte vi vidare mot hotellet som ligger ca 45 minuter från Christchurch. Det var en lång bilresa men vägen var otroligt vacker. Vi stannade till på några ställen för bensträckare och fika. 
 
 
 
Vi åkte förbi många vinodlingar påvägen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En sträcka längs kusten var full av sälar.
Vi var såklart tvugna att stanna för att få några kort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi äntligen kom till hotellet så hade det än en gång strulat med bokningen. Jag har verkligen haft otur den här gången med mina senaste bokningar. Sidan jag bokade från skickade mig en bekräftelse men de som har hotellet bekräftade aldrig bokningen eftersom de hade fullt i det rummet vi ville ha. Hon har därför försökt få kontakt med boknings-sidan och även försökt få mina kontaktuppgifter utan resultat. Men hon var hjälpsam och fixade in oss på ett motell som ligger ca 8 km ifrån hotellet. Vi kommer sova här inatt och imorgon åker vi tillbaka och kan checka in eftersom de gäster som bor där nu åker imorgon bitti. Det blir mycket åkande fram och tillbaka men allt löste sig ju och vi har någonstans att bo. (^_^) 
 
 
 
 
Ny topp som jag köpte igår, och ja jag har shorts in under. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi precis ätit middag och tar det bara lugnt. Jag ska snart ta itu med disken och sen ta en liten promenad i kvällsolen. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback