the Amazing Bailing Twine

Hej!
Det blev en snabb frukost för mig imorse då Anette berätta att hon skulle till stan och jag fick följa med om jag ville. Jag tycker det är roligt att följa med så jag åt snabbt, bytte om och åkte med henne och Caelan till Feilding. (^   ^,) Vi hade lite olika ärenden vi behövde göra, därför kom vi inte hem förrän vid lunchtid.
 
Efter att ha ätit lunch och städat undan lite i köket gick jag ut och hjälpte till med att sätta upp skydd runt alla små/unga fruktträd. Många av dem är på gränsen till att blomma och eftersom hästarna går på gräsmattan under natten är vi rädda att de ska börja äta på träden. Därför satte vi upp nät och balsnören runt om varje träd. Balsnören kan man använda till mycket, därför slänger vi dem aldrig utan samlar dem på hög tills vi behöver dem. (^   ^) Idag gick det åt en hel del för att omringa alla träden, hihi!

 
 
 
 
 
 
Nu dröjer det nog inte länga innan blommorna slår ut. 
 
 
 
Ja, våren är verkligen påväg. När man åker till Feilding ser man lamm, som inte är gamla,  i varje hage och många träd står i blom. Det har varit soligt och varmt på förmiddagen idag med, bilen visade på 15 grader när vi var i Feilding. 
 
På kvällen bröt vi lite mot vår "screen free weekend". Vi hade alla hjälpts åt att jobba under dagen och ingen har använt någon skärm alls, så vi kollade på en film efter vi ätit middag. Ikväll blev det Harry Potter och halvblodsprinsen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag tycker vi var värda det. Under dagarna kan jag förstå om vi inte ska sitta framför någon skärm, vilket vi oftast inte gör. Men på kvällen när det är mörkt ute och vi har varit ute och jobbat hela dagen tycker jag inte det är så farligt om man kollar på en film. 
 
 
Nu börjar jag bli rätt trött så jag tänker avlsuta för idag och gå och lägga mig. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback