Knoppisar

Kia Ora!
Jag har mått bättre idag, även om jag har haft huvudvärk från och till under förmiddagen. Tabletterna hjälpte dock bättre än de gjorde igår så jag gick runt och plockade lite i köket, allrumet och vardagsrummet. Det blev ingen storstädning, men något bättre blev det. (^  -  ^)
 
Det har varit väldigt härligt väder ute idag, riktigt vårväder. Därför satt vi ute och åt lunch. Sen hjälpte jag Anette med att inhägna alla vinrankor och små träd så hästarna inte ska kunna komma åt dem när de är i trädgården. Det var lagom med arbete för mig idag! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Även om jag mådde bättre och det kändes som jag kunde arbeta på som vanligt var det bättre att ta det lugnt idag. Igår slutade det ju inte jättebra när jag trode jag kunde arbeta på, hehe! Så bättre att ta det lugnt och bli frisk. 
 
 
 
 
Alla träden har små knoppar nu och vissa träd har börjat blomma.
 
 
 
 
En lila broccoli eller blomkål (vi är inte helt säkra på vad det är, hihi) som snart är redo att ätas.
 
 
 

Jag stod för middagen idag. Caelan kom hem från skolan med en Bonniers Kokbok för ett par veckor sedan. Det var en mamma till någon av eleverna som har kunnat läsa svenska tidigare men glömt bort, så därför fick vi boken. o(^▽^)o Idag lagade jag köttfärslimpa med recept från boken och till det ett mos av kumara, potatis, morötter och purjolök. Jag gjorde även en brunsås och stekt lök. Det var bara lingonsylten som fattades, haha, men man kan tyvärr inte få tag på det här. 
 
 
 
 
 
 
Det var första gången jag gjorde köttfärslimpa, men det blev väldigt gott! Caelan tillochmed skrapade ut det sista ur formen så det var ett väldigt bra betyg! Nästa gång får jag nog göra en dubbel sats. (^ _ -)
 
 
 
Nu börjar klockan närma sig läggdags så jag avslutar här.
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback