Mocking

Hello!
Som jag skrev igår så har vi hjälpt vår vän Kate att mocka hos hennes hästar på
förmiddagen idag. (^‿^) Det var rätt roligt, konstigt nog. Det var en härligt att få arbeta lite och eftersom vi var många hade man ju sällskap att prata med. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte hem och hade en lunch paus mitt upp i allt och åkte sen tillbaka och fortsatte. Bajset har vi transporterat hem till vår kompost så vi kan använda det som gödsel till våren när vi ska
plantera. (。◕‿◕。
 
När vi var klara med allting passade jag Leo lite åt Kate för hon hade ett möte via datorn. Det gick bra en stund men han ville gärna springa till mamma så efter halva mötet var jag inte så rolig längre tyckte Leo. När Kate var klar bakade jag, Caelan och Alex ut de sista av pepparkaksdegen. Pepparkakor går verkligen åt fort i det här huset, det var inte många timmar det tog innan alla var uppätna. (๑>ᴗ<๑) Men vi är rätt många personer som bor här nu och Kate, Leo och Alex tog med sig några också. 
 
 
Nu till något annat: EXO (k-pop grupp) har släppt sitt album EXODUS nu så jag har precis fört över alla låtar till min iPad och mobil. Än så länge har jag inte hunnit lyssna på alla, men det jag har hört låter väldigt bra. Men vad kan man förvänta sig; det är ju EXO! o(*⌒▽⌒*)o
De har precis släppt MV till Call me baby också. Jag tittade på den imorse och hade svårt att hålla tillbaka känslorna, det finns ju ingen att fan-girla med här. Fick skriva av mig med mina vänner lite. Caelan undrade vad det var jag pratade om så jag fick visa videon för honom med och då kunde jag inte hålla tyst eller sitta still längre, hihi!! De är ju sååå bra och jag verkligen älskar deras nya MV!!!
 
 
 
 
 
Visst är de bra!!!? (((o(*゚▽゚*)o)))
 
 
Men nu ska jag försöka lugna ner mig från alla EXO känslor och försöka sova, haha!
 
Kram på er 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback