Daily life

Nihao!
Anette och Caelan åkte till Kate, Alex och Leo imorse så Caelan och Alex kunde leka. Jag passade på att städa här hemma och dammsuga de rummen vi använder mest. (^   ^)  Jag testade även att göra valnötsmjölk med valnötterna jag la i blöt igår. Det gick faktiskt bra och mjölken blev god!
 
Mitt på dagen tog jag det rätt lugnt, jag var rätt trött efter städandet och jag tror det sitter i lite från gårdagens slit med stubben också. Senare när Anette och Caelan kom hem började jag baka två biskvitårtor. De hade handlat påvägen hem så det var därför jag fick vänta med bakandet. Den här gången blev det mitt recept på Baileys-biskvitårta och sen testade jag ett lite nyttigare recept från Baka Sockerfritt. Jag bytte därimot ut mascarponen mot resterna från när jag gjorde valnötsmjölken (man silar ju mjölken så det blir som en nötmassa kvar). Dem smaskade vi på nu efter en sen, men god, middag bestående av pumpasoppa och hembakat bröd. Mumms....*.⋆( ˘̴͈́ ॢ꒵ॢ ˘̴͈̀ )⋆.* 
 
 
Jag ringlade lite vit choklad över biskvitårtan med baileys för att det skulle vara enklare att skilja på de olika biskvierna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Den sockerfria var väldigt god också, men inget slår baileys-biskvitårtan(๑>ᴗ<๑)
 
 
Nu är jag väldigt mätt och rätt sömnig så det rä dax för mig att hoppa i säng. 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback