Birth and Birthdays

Moshi Moshi!
Vi hade planer att åka till några kompisar till familjen idag och hjälpa dem med att såga upp sin ved. Men det har blåst rejält hela natten och regnat från och till. På morgonen såg vädret inte ut att bli bättre så vi åkte in till stan istället. (^   ^)
 
Först gjorde vi ett kort ärende i Palmerston North innan vi åkte till Feilding och hälsade på några andra vänner (som jag för tillfället inte kommer på namnen på, förutom att kvinnan heter Steff). Jag har träffat dem förut och de är verkligen jättesnälla och trevliga så det var bara roligt att få komma hem till dem. Vi satt och pratade och bara umgicks. De bjöd även på en härlig lunch med bröd, kex, ostar, hummus, morotsstavar, gurkstavar, celleri och annans. Yummie!! (๑>◡<๑)
 
Innan vi åkte hem svängde vi förbi theWareHouse. Jag lyckades faktiskt fynda ett par häftiga leggings och ett par jättefina ballerina skor på rea! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det hela gick på ca 92 kronor totalt, om man omvandlar valutan till svenska kronor. 
 
 
 
 
 
 
 
Det är alltid lika roligt när man lyckas fynda något!
 
 
 
Hemma i Sverige har det skett något fantastiskt imorse.
 
 
 
 
 
 
 
En ny liten tjej har kommit till världen! o((*^▽^*))o  Jag är så otroligt glad att allt har gått bra, både Dokka och fölet mår bra. Magni, som är pappa, går fortfarande i samma hage bara att Dokka håller honom på behörigt avstånd. Men det är så gulligt att hela familjen går där tillsammans. Jag skypade precis med mamma när hon var nere i hagen så jag fick se den lilla tjejen. Hon är så fiin!! Detta är nog första gången jag får ett riktigt sug efter att komma hem, jag vill så gärna få hälsa på henne och gosa i hagen! Men jag får vänta, hon finns kvar där hemma när jag kommer hem. Och jag är inte klar med Nya Zeeland ännu, jag trivs så bra här och det finns så mycket jag vill se! 
 
Innan jag avlsutar för idag måste jag sända några andra gratulationer. Min egna lilla tjej, Keyla fyller 4 år idag!!
 
 
Grattis Keyla! Jag är ledsen att jag inte kan vara hemma hos dig, men jag lovar att jag inte kommer vara borta för alltid! Du betyder såå mycket för mig och jag älskar dig otroligt mycket!
 
 
Henne saknar jag också massvis, men jag vet att hon har det bra hemma med mamma, pappa, Erik, Elias, Alfred och alla de andra djuren. Mamma sa att hon ska åka och köpa några tuggben till henne senare! (^    ^)
 
 
Men nu ska jag lägga mig och sova. Jag hör hur vinden viner där ute, vilket bara är mysigt när man ligger inne i en varm och skön säng. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback