Update

Hej allihopa!
Nu var det ett bra tag sen jag kikade in här på bloggen, nästan exakt 2 månader sen. Det har varit fullt upp med jobb på Björholmen för mig och när jag inte jobbat har jag haft annat planerat. Jag ska försöka sumera lite om vad som hänt i mitt liv. (^   ^)
 
 
 
 
Jag har varit på två intervjuer för fjällenjobb, men det blev tyvärr inget. Därför söker jag fortfarande jobb inför vintern, om jag har tur kanske jag kan få några timmar på Björholmen. 
 
Den senaste månaden har varit väldigt lugn när det gäller jobbfronten vilket har gjort att jag varit hemma mer och mer. Det känns konstigt när man helt plötsligt får en massa ledig tid som man inte vet vad man ska göra med den. Nu börjar jag få ordning på livet igen och komma ikapp med saker som jag inte alls haft tid med i sommar. Men det har varit kämpigt och jag har saknat de långa dagarna på jobbet. Jobbet har ju varit mitt liv i sommar, jag har levt och andats jobb med världens härligaste jobbarkompisar! Det har verkligen varit en toppensommar, men det tog ett tag för mig att hitta tillbaka till mig själv nu efteråt.
 
 
 
 
Idag skulle jag jobbat min sista dag som jag känner till (jag vet ju inte hur det blir i vinter). Men det blev ändrade planer. När mamma körde mig (jag har ännu inte fått körkortet, uppkörningen kvar) tog det stopp vid Varekil, vägen var helt översvämmad. Vi fick vända och testa en annan väg som tog ca 30 minuter extra. Men när vi kom till Varekil igen så var det stopp från det hållet med och bilar hade börjat köra fast i vattnet. Vägen förbi Varekil är ända vägen för mig för att komma till broarna från Orust till Tjörn. Om jag skulle kunnat ta mig till Björholmen hade vi varit tvugna att åka till färjan och köra en jätteomväg som tar nästan en hel timma extra och vi hade redan kört runt i en timma. Jag ringde och kollade med den som skulle jobba i receptionen idag och hon viste inte äns om man kunde ta sig ut till Björholmen, det hade varit mycket vatten på den vägen igår. Därför var det inte lönt att äns försöka, jag hade ändå inte tjänat något idag eftersom de pengarna skulle gått åt i bensin. 
 
Jag var ju redan vaken så när vi kom hem, runt sju tiden, satte jag mig och började kolla annonser på förvaring till mitt rum. Det är ett av mina projekt jag har nu; få ordning på mitt stökiga rum där allt bara samlats på hög i sommar. Jag har redan lyckats få undan en hel del, men nu behövs mer förvaring för att jag ska kunna skapa ett trivsamt rum som jag vill vara i. (^_^) 
 
Andra nyheter är att på måndag ska jagtatuera mig!!  o(^▽^)o  Motivet kom jag på i början av sommaren då jag fick tipset från en av mina arbetskamrater; jag ska tatuera in Keylas tassavtryck men med en touch av mig. Jag vill inte avslöja mer utan ni får se ressultatet på måndag. (^_-)
 
Nu tror jag att jag har lyckats få med det mest rellevanta som hänt de senaste månaderna. Jag har saknat bloggen och bloggandet så nu ska jag se till att få mer tid till det. 
 
Ha det bäst!! Kramar... ❤
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback