i-landsproblem

Glada Hej!
Jag har haft en lugn morgon med en lång frukost framför datorn. Jag har börjat komma ikapp alla bloggar jag följer som jag inte kunnat läsa i sommar. (^   ^) Det är en slags avkoppling för mig att sitta och läsa bloggar, nästan som andra läser sina dagstidningar haha!

Men nu ska jag ta tag i något som jag väntat för länge med; sortera mina rena kläder och lägga in dem i garderoben. Jag nämnde ju igår att jag har för lite plats i min garderob vilket har ressulterat i att jag blivit dålig på att lägga in ren tvätt, det finns ju nästan ingen plats. Men nu har jag lovat mamma att fixa detta idag, hihi! 
 
 
 
 
Som ni ser är det en hel del kläder som jag ska lyckas få in i en garderob fylld till bredden. Detta är vad jag kallar ett i-landsproblem, haha! Jag ska försöka rensa ut mer kläder idag som jag kan sälja på min tradera sida.
 
Det är så roligt med kläder! Jag har jättesvårt för att göra mig av med gamla kläder men samtidigt tycker jag det är jätteroligt att köpa nya. Ibland plockar jag fram kläder jag inte använt på länge och kombinerar dem på nya sätt vilket ger dem en helt ny look. Men idag är det bara att bita ihop, kläder som jag inte använt på länge hamnar i "tradera högen".
 
 
Har ni några liknande problem eller andra i-landsproblem?
Det hade varit roligt att höra om dem. (^  -  ^)
 
 
 
Mååånga Kramar ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback