Home all day long

Hello!
Som ni kanske kan lista ut, med tanke på rubriken, så har jag varit hemma hela dagen. Det har varit en slapp hemma dag med mys framför två av mina favoritserier för tillfället; The 100 och Reign. Ibland behöver man sånna här dagar, då man inte gör något speciellt och bara laddar batterierna. Reign är verkligen min typ av serie då den utspelar sig på 1550-talet inom hovet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just den epoken tycker jag är helt fantastisk och jag älskar både filmer och serier som utspelar sig då. Jag har alltid varit fascinerad av de vackra kläderna man använde förr och nu har mitt intresse väckts på nytt och jag har en sådan lusst att sy en egen klänning i den stilen. (^   ^) Vi får vell se om jag kanske påbörjar en snart. 
 
Apropå kläder så har jag alldeles för lite plats i min garderob. Hellst hade jag velat ha en större (drömmen om en walking closeth lever kvar), men så länge jag bor hemma får jag nöja mig med den jag har. Därför har jag försökt börja rensa lite och sälja det jag väljer bort på tradera. Ni får jättegärna ta en titt genom att klicka HÄR. (^  ^) Sidan kommer uppdateras med gämna mellanrum, så håll utkik. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback