Eyes & Tattoo

Moshi Moshi!
Idag var "den stora dagen", jag har skaffat min första tatuering! (≧◡≦) 
 
Dagen började med att jag åkte in till Uddevalla med mamma och gjorde en ögonfransförlägning. Jag har länge velat göra en och för ett tag sen skrev en gammal granne till mig på facebook att hon har börjat göra ögonfransförlägningar. Jag passade på och är riktigt glad över att jag gjorde det! 
 
 
 
 
Jag har inte kunnat ha lösögonfransar så mycket som jag velat innan, mina linser och limmet för ögonfransarna är ingen bra kombination och jag blir irriterad i ögonen. Därför var lösningen ögonfransförlägning! (^  -  ^)  Jag kommer definitivt fortsätta med detta och fylla på dem med gämna mellanrum. 
 
 
 
När jag var klar åkte vi och tog en fika på ett väldigt mysigt kaffé in på torget i Uddevalla centrum. Där satt vi och pratade om några planer på ett litet projekt jag påbörjat. Hur det urartar sig får vi se, jag vill inte säga mer om vad det gäller eftersom allt inte är helt klart ännu. Men jag hoppas verkligen och tror på detta!
 
Sen var det dax, vi åkte bort till tatueringsstudion. Först fick jag se den förbättrade skissen och den var mycket bättre nu när han ändrat de små sakerna vi disskuterat. (^  ^) Jag hade inte kännt någon nervositet innan, men när jag satte mig i stolen och han började plocka fram allt började nervositeten komma krypande. Det var själva väntandet som gjorde mig nervös, jag ville bara att han skulle sätta igång för då brukar all nervositet släppa. Och det gjorde den också.
 
Själva tatuerandet gjorde inte specielt ont, det kändes ungefär som när man skrapar en nål mot huden. Det tog inte så lång tid heller, ungefär 45 minuter sen var det klart! Den är verkligen jättefin och känns som den passar in på min personlighet och stil. Äntligen har jag fått min tatuering!!
 
 
 
 
 
Bilden är lite suddig för mamma tog den med sin mobil precis när den var klar. Sen har jag gått med "plåster" över resten av dagen och tog bort det för bara en liten stund sedan. "Såret" (nya tatueringar är som ett skrapsår som måste läka) har blött lite och därför ser blommorna lite röda ut, den igentliga färgen är rosa och gul. Just nu sitter jag utan något över och det känns skönt att få lufta den efter att ha tvättat och smörjt in. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta lite på TV innan jag ska krypa ner i sängen. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback