26 Oktober - Chocolate Love

Hello!
Jag hann inte blogga igår så jag tänkte berätta idag istället. (^  ^)
 
Jag, mamma, Erik och Elias åkte in till Göteborg för Choklad, Lakrits och Delikatessfestivalen! Jag har velat åka dit i flera år nu men det har inte blivit av innan. Äntligen fick jag åka dit och oj vad det var värt det för en choklad och lakrits älskare som jag, hihi! (^   -   ^) Det fanns choklad, lakrits och annat gott så långt ögat nådde och självklart fanns det massor att smaka på. 
 
 
Jag försökte ta så många bilder jag kunde men det var inte lätt när det var så mycket folk och på vissa ställen glömde jag av det, hehe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Marsipan
 
 
 
 Ännu mera marsipan....
 
 
 
Visst är de söta, också av marsipan.
 
 
 
Det fick bli en liten bild på mig också.
Jag glömde ta kort innan vi åkte och när vi kom hem var det rätt mörkt...
ni kanske förstår varför ljuset är lite konstigt, hihi!
 

Innan vi åkte hem gick vi in i Norstan och åt pasta buffé. Även om vi var till bredden fulla med choklad och lakrits så tyckte vi att vi behövde lite riktig mat. Det var en väldigt mysig dag, det var längesedan vi gjorde något sådant tillsammans.
 
 
När vi kom hem lämnade jag bara av lite små saker jag köpt på mässan och bytte om. På söndagar tränar jag Affrodans och Yoga, vilket är otroligt roligt! I affrodansen kan man verkligen släppa loss i hela kroppen och försvinna in i musiken medans i yogan får man stretcha ut och hittar ett lugn. 
 
 
 
 
 
 Ett perfekt slut på en rolig söndag! (^_^)
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback