Germany here I come

Guten tag!
Just nu sitter jag på Stena Scandinavika och smuttar på en kaffe karlsson (en kaffedrink). Hela familjen är påväg till Tyskland för att spendera hela dagen i Kiel tillsammans. (^  -  ^) Det ska bli jätteroligt eftersom det var länge sedan vi var på semester helt själva allihopa! Imorgon bitti anländer vi till Kiel, Tyskland, och kommer spendera dagen med shopping och annat mys. Sen åker vi med nattfärgan hem och kommer hem lördag morgon. 
 
Hemma har dagen varit ganska lugn, ända fram tills "packnings-stressen" satte igång
igång. Det spelar ingen roll vart eller när vi ska åka det blir alltid stressigt när vi ska packa,
 men så fort vi väl kommit iväg lugnar alla ner sig. (^_-)
 
Men nu ska jag lägga undan mobilen och umgås med min familj. Här kommer två bilder på mig today. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


i-landsproblem

Glada Hej!
Jag har haft en lugn morgon med en lång frukost framför datorn. Jag har börjat komma ikapp alla bloggar jag följer som jag inte kunnat läsa i sommar. (^   ^) Det är en slags avkoppling för mig att sitta och läsa bloggar, nästan som andra läser sina dagstidningar haha!

Men nu ska jag ta tag i något som jag väntat för länge med; sortera mina rena kläder och lägga in dem i garderoben. Jag nämnde ju igår att jag har för lite plats i min garderob vilket har ressulterat i att jag blivit dålig på att lägga in ren tvätt, det finns ju nästan ingen plats. Men nu har jag lovat mamma att fixa detta idag, hihi! 
 
 
 
 
Som ni ser är det en hel del kläder som jag ska lyckas få in i en garderob fylld till bredden. Detta är vad jag kallar ett i-landsproblem, haha! Jag ska försöka rensa ut mer kläder idag som jag kan sälja på min tradera sida.
 
Det är så roligt med kläder! Jag har jättesvårt för att göra mig av med gamla kläder men samtidigt tycker jag det är jätteroligt att köpa nya. Ibland plockar jag fram kläder jag inte använt på länge och kombinerar dem på nya sätt vilket ger dem en helt ny look. Men idag är det bara att bita ihop, kläder som jag inte använt på länge hamnar i "tradera högen".
 
 
Har ni några liknande problem eller andra i-landsproblem?
Det hade varit roligt att höra om dem. (^  -  ^)
 
 
 
Mååånga Kramar ❤
 
Follow on Bloglovin


Home all day long

Hello!
Som ni kanske kan lista ut, med tanke på rubriken, så har jag varit hemma hela dagen. Det har varit en slapp hemma dag med mys framför två av mina favoritserier för tillfället; The 100 och Reign. Ibland behöver man sånna här dagar, då man inte gör något speciellt och bara laddar batterierna. Reign är verkligen min typ av serie då den utspelar sig på 1550-talet inom hovet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just den epoken tycker jag är helt fantastisk och jag älskar både filmer och serier som utspelar sig då. Jag har alltid varit fascinerad av de vackra kläderna man använde förr och nu har mitt intresse väckts på nytt och jag har en sådan lusst att sy en egen klänning i den stilen. (^   ^) Vi får vell se om jag kanske påbörjar en snart. 
 
Apropå kläder så har jag alldeles för lite plats i min garderob. Hellst hade jag velat ha en större (drömmen om en walking closeth lever kvar), men så länge jag bor hemma får jag nöja mig med den jag har. Därför har jag försökt börja rensa lite och sälja det jag väljer bort på tradera. Ni får jättegärna ta en titt genom att klicka HÄR. (^  ^) Sidan kommer uppdateras med gämna mellanrum, så håll utkik. 
 
Follow on Bloglovin


Eyes & Tattoo

Moshi Moshi!
Idag var "den stora dagen", jag har skaffat min första tatuering! (≧◡≦) 
 
Dagen började med att jag åkte in till Uddevalla med mamma och gjorde en ögonfransförlägning. Jag har länge velat göra en och för ett tag sen skrev en gammal granne till mig på facebook att hon har börjat göra ögonfransförlägningar. Jag passade på och är riktigt glad över att jag gjorde det! 
 
 
 
 
Jag har inte kunnat ha lösögonfransar så mycket som jag velat innan, mina linser och limmet för ögonfransarna är ingen bra kombination och jag blir irriterad i ögonen. Därför var lösningen ögonfransförlägning! (^  -  ^)  Jag kommer definitivt fortsätta med detta och fylla på dem med gämna mellanrum. 
 
 
 
När jag var klar åkte vi och tog en fika på ett väldigt mysigt kaffé in på torget i Uddevalla centrum. Där satt vi och pratade om några planer på ett litet projekt jag påbörjat. Hur det urartar sig får vi se, jag vill inte säga mer om vad det gäller eftersom allt inte är helt klart ännu. Men jag hoppas verkligen och tror på detta!
 
Sen var det dax, vi åkte bort till tatueringsstudion. Först fick jag se den förbättrade skissen och den var mycket bättre nu när han ändrat de små sakerna vi disskuterat. (^  ^) Jag hade inte kännt någon nervositet innan, men när jag satte mig i stolen och han började plocka fram allt började nervositeten komma krypande. Det var själva väntandet som gjorde mig nervös, jag ville bara att han skulle sätta igång för då brukar all nervositet släppa. Och det gjorde den också.
 
Själva tatuerandet gjorde inte specielt ont, det kändes ungefär som när man skrapar en nål mot huden. Det tog inte så lång tid heller, ungefär 45 minuter sen var det klart! Den är verkligen jättefin och känns som den passar in på min personlighet och stil. Äntligen har jag fått min tatuering!!
 
 
 
 
 
Bilden är lite suddig för mamma tog den med sin mobil precis när den var klar. Sen har jag gått med "plåster" över resten av dagen och tog bort det för bara en liten stund sedan. "Såret" (nya tatueringar är som ett skrapsår som måste läka) har blött lite och därför ser blommorna lite röda ut, den igentliga färgen är rosa och gul. Just nu sitter jag utan något över och det känns skönt att få lufta den efter att ha tvättat och smörjt in. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta lite på TV innan jag ska krypa ner i sängen. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


26 Oktober - Chocolate Love

Hello!
Jag hann inte blogga igår så jag tänkte berätta idag istället. (^  ^)
 
Jag, mamma, Erik och Elias åkte in till Göteborg för Choklad, Lakrits och Delikatessfestivalen! Jag har velat åka dit i flera år nu men det har inte blivit av innan. Äntligen fick jag åka dit och oj vad det var värt det för en choklad och lakrits älskare som jag, hihi! (^   -   ^) Det fanns choklad, lakrits och annat gott så långt ögat nådde och självklart fanns det massor att smaka på. 
 
 
Jag försökte ta så många bilder jag kunde men det var inte lätt när det var så mycket folk och på vissa ställen glömde jag av det, hehe!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Marsipan
 
 
 
 Ännu mera marsipan....
 
 
 
Visst är de söta, också av marsipan.
 
 
 
Det fick bli en liten bild på mig också.
Jag glömde ta kort innan vi åkte och när vi kom hem var det rätt mörkt...
ni kanske förstår varför ljuset är lite konstigt, hihi!
 

Innan vi åkte hem gick vi in i Norstan och åt pasta buffé. Även om vi var till bredden fulla med choklad och lakrits så tyckte vi att vi behövde lite riktig mat. Det var en väldigt mysig dag, det var längesedan vi gjorde något sådant tillsammans.
 
 
När vi kom hem lämnade jag bara av lite små saker jag köpt på mässan och bytte om. På söndagar tränar jag Affrodans och Yoga, vilket är otroligt roligt! I affrodansen kan man verkligen släppa loss i hela kroppen och försvinna in i musiken medans i yogan får man stretcha ut och hittar ett lugn. 
 
 
 
 
 
 Ett perfekt slut på en rolig söndag! (^_^)
 
Follow on Bloglovin


Update

Hej allihopa!
Nu var det ett bra tag sen jag kikade in här på bloggen, nästan exakt 2 månader sen. Det har varit fullt upp med jobb på Björholmen för mig och när jag inte jobbat har jag haft annat planerat. Jag ska försöka sumera lite om vad som hänt i mitt liv. (^   ^)
 
 
 
 
Jag har varit på två intervjuer för fjällenjobb, men det blev tyvärr inget. Därför söker jag fortfarande jobb inför vintern, om jag har tur kanske jag kan få några timmar på Björholmen. 
 
Den senaste månaden har varit väldigt lugn när det gäller jobbfronten vilket har gjort att jag varit hemma mer och mer. Det känns konstigt när man helt plötsligt får en massa ledig tid som man inte vet vad man ska göra med den. Nu börjar jag få ordning på livet igen och komma ikapp med saker som jag inte alls haft tid med i sommar. Men det har varit kämpigt och jag har saknat de långa dagarna på jobbet. Jobbet har ju varit mitt liv i sommar, jag har levt och andats jobb med världens härligaste jobbarkompisar! Det har verkligen varit en toppensommar, men det tog ett tag för mig att hitta tillbaka till mig själv nu efteråt.
 
 
 
 
Idag skulle jag jobbat min sista dag som jag känner till (jag vet ju inte hur det blir i vinter). Men det blev ändrade planer. När mamma körde mig (jag har ännu inte fått körkortet, uppkörningen kvar) tog det stopp vid Varekil, vägen var helt översvämmad. Vi fick vända och testa en annan väg som tog ca 30 minuter extra. Men när vi kom till Varekil igen så var det stopp från det hållet med och bilar hade börjat köra fast i vattnet. Vägen förbi Varekil är ända vägen för mig för att komma till broarna från Orust till Tjörn. Om jag skulle kunnat ta mig till Björholmen hade vi varit tvugna att åka till färjan och köra en jätteomväg som tar nästan en hel timma extra och vi hade redan kört runt i en timma. Jag ringde och kollade med den som skulle jobba i receptionen idag och hon viste inte äns om man kunde ta sig ut till Björholmen, det hade varit mycket vatten på den vägen igår. Därför var det inte lönt att äns försöka, jag hade ändå inte tjänat något idag eftersom de pengarna skulle gått åt i bensin. 
 
Jag var ju redan vaken så när vi kom hem, runt sju tiden, satte jag mig och började kolla annonser på förvaring till mitt rum. Det är ett av mina projekt jag har nu; få ordning på mitt stökiga rum där allt bara samlats på hög i sommar. Jag har redan lyckats få undan en hel del, men nu behövs mer förvaring för att jag ska kunna skapa ett trivsamt rum som jag vill vara i. (^_^) 
 
Andra nyheter är att på måndag ska jagtatuera mig!!  o(^▽^)o  Motivet kom jag på i början av sommaren då jag fick tipset från en av mina arbetskamrater; jag ska tatuera in Keylas tassavtryck men med en touch av mig. Jag vill inte avslöja mer utan ni får se ressultatet på måndag. (^_-)
 
Nu tror jag att jag har lyckats få med det mest rellevanta som hänt de senaste månaderna. Jag har saknat bloggen och bloggandet så nu ska jag se till att få mer tid till det. 
 
Ha det bäst!! Kramar... ❤
Follow on Bloglovin