Denmark 4 November

Hello!
Jag tänkte berätta lite om hur vi hade det i Danmark i Tisdags. (^  ^)
 
Resan gick jättebra. Påvägen dit umgicks vi och hade jätteroligt. Vi spelade spel, pratade och jag vann en nalle på en gripklomaskin (tjohoo!). Det hände inte så mycket, men vi hade jättetrevligt. Det var härligt att träffa alla igen!
 
 
 
 
 
 
Bordsfotbollen var bland det roligaste, vi hade hur kul som helst. 
 
 
 
När vi kom fram gick vi upp till den stora gågatan som ligger vid hamnen. Där strosad vi runt, tittade i affärer och letade efter en resturang där vi kunde äta lunch. Letandet efter någonstans att äta blev svårare än vi trott, haha. Jag vet inte hur många vänder vi gick på gågatan, men tillslut hittade vi en liten lunch-resturang med god mat till rätt pris. (^_^) Vi var rätt hungriga vid det laget så det var skönt att sätta sig ner i värmen och äta. 
 
Sen fortsatte vi att strosa runt på gatorna i Fredrikshamn och avslutade med en lååång fika på ett härligt café. Vi satt där i nästan 2 timmar tror jag och bara pratade, det var så härligt! Jag är glad att jag haft turen att få så underbara vänner! 
 
 
 
 
 
 
Fika paus!
 
 

På hemresan var det lugnt och skönt. Vi åkte med en mindre båt och det var inte mycket folk på färgan. Vi kunde därför bre ut oss i en stor hörnsoffa med flera bord och små fåtöljer.
När vi senare anlände till Göteborg fick vi gå av färgan från lastbilsdäck, det var tydligen något problem med landgången. Det kändes lite konstigt men gick såklart bra ändå. Jag kom inte hem förrän runt 01:00 så jag hoppade direkt i sängen. 
 
Tack Dessie, Linnea, Eve, Carro och Maria för en underbar dag!! ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback