25th Anniversary

Hej Hej!
Jag har inte gjort så jättemycket de två senaste dagarna. Kollat på lite jobb och bara tagit det lugnt. Igår var jag ute på en härlig ridtur på Dokka. Det var nog ett halvår sen jag red sist, jag har inte hunnit med jobb och studier. Men nu är jag ju "ledig" (arbetslös) och har all tid i världen. Det var väldigt roligt att få komma ut igen, jag har saknat hästarna. 
 
 
Arkivbild från 2011 då vi var ute och plockade svamp. 
 
 
Nu sitter jag vid köksbordet och fixar med lite saker på datorn. Ska försöka fixa en så jag kan switcha mellan iOS och Windows, det finns några online spel jag vill spela som bara går på Windows. Har även varit lite sugen på att köpa en till dator istället som ska vara enbart till spel. Men det är inte så bra tillfälle just nu eftersom jag trots allt är arbetslös och vet inte hur länge, så det gäller att prioritera vart pengarna ska gå. (^   ^)
 
Idag är det 25 år sedan Den Lilla Sjöjungfrun hade premiär. Jag älskar Disney, som många av er redan vet, och om jag fick välja en Disney film som min favorit (vilket är väldigt svårt eftersom alla Disney filmer är fantastiska) så skulle det vara Den Lilla Sjöjungfrun. När jag var mindre såg jag upp till Ariel och kände igen mig i hennes äventyrslust. Jag ville vara precis som henne, haha! Hon är, och kommer alltid förbli, den Disney prinsessa som ligger mig varmast om hjärtat. 
 
Vad passar vell bättre idag än denna underbara låten som jag aldrig kan få nog av. 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback