Detta har hänt

Hej!
Det blev inget provjobbande igår. I torsdags kväll ringde de och sa att de som hade bokat frukostbuffén avbokade i sista sekund. Men de kommer ringa mig när jag kommmit hem från Spanien så det är rätt säkert att jag har jobb i sommar. (^_-) Sen kanske det blir några kamelridningar på Myckleby Nedergård också som jag brukar hjälpa till och jobba med. 
 
Så igår var jag hemma. Jag gick ändå upp vid åtta tiden och började dagen med en joggingtur och sen en promenad med hundarna för att varva ner. Alfred orkar inte hänga med när jag joggar och Keyla blev förskräckt när jag försökte jogga med henne en gång. Hon undrade nog varför jag sprang och varför Alfred inte var med. Så det blir joggingturer själv och promenader med hundarna. 
 
 
Frukost inspirerad av Christina Modigh, hennes blogg hittar ni hår.
Jag följer henne på instagram (@christinamodigh)
 Laktosfri Keso blandad med Valio jordgubb och citronmellis yoghurt,
toppad med linfrön, gojibär och Vanilla Almond Crunch Questpuffs (gjorda av en questbar)
 
 
 
 
 Jag planterade om en lavendel-blomma jag fick som studentpresent. 
 
 
 
 
Pysen har hittat ett nytt favoritställe bredvid trappan i gräset. 
 

Idag var jag lika duktig och gick upp tidigt för att ta en joggingtur och sedan en promenad med hundarna. Det är faktisgt ett skönt sätt att starta dagen på. Vi får vell se om jag kan fortsätta med det och göra det till en vana.
 
Annars har jag varit iväg och fotat min bästis Caroline för hennes bal som hon har ikväll. Det var väldigt roligt och jag lyckades ta några bra motljusbilder som jag precis börjat exprementera med. (^   ^) Hoppas hon får en helt underbar kväll, min underbart fina vän! ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback