Bal & Student 8-9 Maj

Hej!
Det var ett tag sen jag skrev nu, men det hände så mycket förra veckan att jag inte hann med att äns sätta på datorn. (^  ^) Det var ju studentvecka och jag tillbringade den med att umgås med kompisar och förbereda inför balen och själva studentdagen. 
 
Balen ägde rum på torsdagen, 8 maj. Mamma hjälpte mig att fixa mitt hår, Cissi har varit en pärla som lagt upp min klänning (som jag beställt från nätet) och sminket fixade jag själv. Det blev en riktigt lyckad kväll med alla glada klasskamrater, god mat, dans och många skratt. (^  -  ^) 
 
Här kommer bilder:
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av bilderna är tagna av min föredetta klasskamrat: Marina Hult
 
 
 
Alla avgångselever
 
 
 
 
 
Min klass; Djurvårdsklassen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev en sen kväll och jag kom inte i säng förrän runt två tiden. Nästa morgon ringde alarmet klockan sex och det var bara att gå upp och göra sig iordning igen, det var ju studendagen! Trotts de få timmarna sömn blev det en lyckad dag och solen tittade faktiskt fram några gånger. Vi började med att klassen samlades i ett av sällskapsrummen innan vi gick tillsammans till fotograferingen. Efter det gick vi alla tillsammans till klassrummet där vi sa vi hejdå till våra lärare och fick våra betyg. Jag kommer verkligen sakna alla underbara lärare, de har varit fantastiska! 
 
Sen var det en stor samling med alla avgångsklasser i matsalen med en lättare lunch, stependieutdelning och tal. Det var verkligen en härlig stämning av både sorg och glädje. Alla var förväntansfulla för snart skulle vi springa ut från skolan för sista gången! Vår klass fick springa ut först, vilken härlig kännsla! Mamma, pappa, Erik, Elias och farmor stod på utsidan och väntade på mig med min studentskylt och blommor. Det kändes som om hela jag strålade av lycka, haha!
 
Väl hemma gjorde vi iordning maten och dukade för senare på kvällen kom släkt och vänner för att fira tillsammans med mig. Även detta blev en lyckad kväll med underbara vänner.
Här kommer bilder från studenten 9 Maj:
 
 
Alla trängdes för att skriva i varandras studentmössor,
medans lärarna stod och såg på i bakgrunden. 
 
 
 
Hejdå Sissel!
Tack för de här åren, du har varit fantastisk våran "NV-mamma"! 
 
 
 
 
 
Mina underbara vänner, jag hade aldrig klarat det utan er! 
 
 
 
Hemma gick färgerna i rosa och blått.
 
 
 
Senare byttes studentmössan ut mot en blomkrans jag gjort av konstblommor.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kommer aldrig att glömma de tre fantastiska år jag haft på Dingle. Alla blir som en enda stor familj, det är en gemenskap där alla får vara sig själva.
 
Nu har jag framtiden framför mig och vad den har att erbjuda!
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Elin 2

Så himla fin du var, hoppas din student var grym!

Svar: Tack! Ja, studenten var jättebra och vi slapp regn! (^_-) Du får se till att ta bilder när det är din tur!
Kram
Elin Larsson Verta

2014-05-13 @ 21:37:22
URL: http://ellankarlsson.blogg.se
Postat av: Josefine Dior

Så himla fin klänning!


Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback