Bal-fotograf

Hej!
Jag var knappt hemma igår därför blev det ingen uppdatering. (^_^) Först åkte jag med mamma och hämtade hem vår hingst Safir som har varit på träning. Han är otroligt fin och det är härligt att han är hemma igen! Sen åkte jag och hela familjen iväg och köpte ett nytt förtält till husvagnen. Det ser helt nytt ut, trotts att det är begagnat, och bra anpassat för att ha hundarna. (^  ^) Det ska vi inviga på Kristi Himmelsfärd helgen.
 
Jag har hunnit redigera några bilder från Carolines bal nu som jag tänkte bjuda på. Det var riktigt roligt att få agera fotograf, något som jag mer än gärna gör om igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det ser nästan ut som bröllopsbilder tycker jag, haha! Jag är så lycklig över att jag lyckades fota i motljus, mitt nya favorit ljus! Bilderna och färgerna blir så vackra.
 
 
Nu är det inte långt kvar tills jag och mamma åker till flygplatsen. Ikväll landar vi i Malaga, Spanien!! Vi kommer bo hos mammas faster, Lisa, igen och stannar till tisdag nästa vecka. Jag har verkligen saknat henne, och hennes hund Tiger, så det ska bli så roligt att få åka ner igen.
Lisa ha inget internett därför kommer jag inte äns ta med mig datorn. Men ibland får vi WiFi på vissa kaféer så kanske att jag gör några små blogg-uppdateringar med mobilen. Annars kommer ni få hör om allt när jag kommer hem. Jag kommer köra "old-school" och skriva dagbok för hand. (^_-) 
 
Ha det så bra tills vi hörs igen! 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback