Torsdag 27 Mars

Hola!
Min sista dag i Spanien, vilket är jättetråkigt. Jag har verkligen haft det super bra när jag varit här och bara levt i nuet, släppt allt annat. Men nu ska jag hem till verkligheten igen och skolan, inte långt kvar till studenten ju.

I dag sov vi lite längre. Efter frukost åkte vi till en frisörskola där Lisa hade bokat tid för klippning till mig och mamma. De var faktiskt väldigt duktiga, jag har aldrig varit hos en frisör som var så noga och som inte klippte av för mycket när man bara vill klippa topparna. Jag fick även en styling efteråt där hon lockade hela håret. Det bästa var att allt bara kostade 9 euro, och vi var ändå där i tre timmar. (^ - ^)p

När vi var klara var det dags att åka hem för lunch. Det blev pannkakor med färska jordgubbar. Jag la lite vit choklad på mina pannkakor som smälte av värmen. Det var vääldigt gott! Sen var det dags för Lisa och mamma att ”sova middag”, de behöver vila sig en stund mitt på dagen. Jag läste och sysselsatte mig själv under tiden.

Men mamma låg inte så länge och när hon vaknat till lite tog hon och jag en promenad till affärerna på andra sidan vägen. Vi köpte sånt som vi vill ha med oss till Sverige, t.ex. några väldigt goda müsli-kakor de har här. Vi avslutade med varsin kall dricka i solen, härligt! 

När vi kom tillbaka gjorde vi oss bara iordning och åkte sedan iväg till Fuengirola. Där strosade vi runt, gick in i lite små butiker och åt på vår favoritrestaurang från förra året. De hade fortfarande samma goda mat! Det blev en mysig sista kväll!
 

Lisa och mamma på Merryland, vår favoritresturang.
 

När vi kom hem packade vi väskorna och drack te. Jag kommer verkligen sakna det här. Men nu måste jag krypa ner i sängen och sova för i morgon ska vi upp tidigt och åka till flygplatsen. God Natt!

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback