Pendogs

Moshi Moshi!
Ännu en varm och härlig dag har passerat här i Spanien. Under siestan passade jag därför på att tvätta mina arbetskläder, för hand dessutom eftersom tvättmaskinen inte fungerar. När jag var klar med det ställde jag mig i köket och rensade, sköljde och kokade några bönor och broccoli jag köpte på marknaden i Coin i söndags. Det blev väldigt gott!

 

 Lunch! (^  -  ^)

 

Efter maten blev jag dock äckligt illamående. Jag tror det kan bero på att jag var i full gång hela tiden sen vi slutade och det var väldigt varmt, och jag drack nog lite dåligt också. Men jag gick in och la mig i sängen en stund, drack lite vatten och tog det lugnt så försvann det.

Vi har även haft en städerska här i dag som har tagit itu med soprummet, där de flesta mössen bor, och även köket. Mössen blir bara färre och färre tack vare musfällorna och att vi håller rent och snyggt. (^   ^) Härligt!

Med hundarna rullar det på som vanligt. Jag fixade medecinerna för första gången i dag, som var väldigt lätt. Sista promenaden blev med ”pendogs”, Amigo och Carmen. De kallas pendogs eftersom de bor i en stor lekhage och inte i hundgårdar som alla andra. Men de som bor i hundgårdar får ju gå ut och leka i playpen (lekhagar) under dagarna. (^_^)

 

 Carmen
 
 
Den mörka är Amigo.
Den ljusa hunden tillhör en man som kommer hit och fixar ibland, han är lite som en vaktmäkstare.
Hunden får sitta tillsammans med Carmen och Amigo under tiden han är här. 
 
 

Nu är jag ny-duschad och ska strax lägga mig och sova. I morgon är det en ny och härlig dag som väntar med hundarna och marknad med min mammas fastrar, Lisa och Britt-Marie.

Sweet Dreams <3

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback