Marknad

Hejsan!
Jag sitter och mummsar på jordgubbar medan solen är på väg att gå ner. (^ ^) Jag har ju varit på marknad med mammas fastrar Lisa och Britt-Marie i dag under siestan. Där hittade jag en fin tröja och massor av god frukt!
 
 
Lisas hund Tiger och en av Lisas vänninors lilla Yorkshire Terrier.
 
Innan de körde mig tillbaka åkte vill till en ”kina-butik” (butik med allt möjligt billigt) som ligger alldeles där Lisa bor, i Fuengirola. Där hittade jag massor av snygga kläder som jag vill titta mer på när jag åker till henne på måndag, men jag kunde inte låta bli att köpa ett par snygga tajts redan nu.
På måndag flyger mamma ner så då hämtar Lisa mig och vi åker vidare för att hämta mamma på flygplatsen. Jag och mamma kommer bo hos Lisa mina sista dagar här i Spanien, det ska bli väldigt härligt.
 
Annars rullar allt på som vanligt med hundarna. Elsa, den nya hunden som hittades förra veckan, har fått en kompis i dag som hon kommer bo tillsammans med i hundgårdarna. Alla hundar är utplacerade två och två i varje hundgård för att de ska slippa vara ensamma. Här är två bilder på lilla Elsa efter att vi klippt och tvättat henne.
 
 
 
 
Visst är hon söt?
 
 
Jag har inte så mycket mer att säja för tillfället. Ha det bäst till vi hörs igen!
 
Kramar 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback