25 Mars

Hola!
I går vaknade jag av ljudet till vågorna som rullar in mot stranden utanför Lisas lägenhet. Jag gjorde mig sedan iordning innan vi åt en god frukost tillsammans; mamma, Lisa och jag. Strax efter åkte vi iväg för att plocka upp Britt-Marie och hennes fästman Peter innan vi åkte till marknaden i Fuengirola.

Det var härligt att komma till Fuengirola igen, det väckte gamla minnen till liv. Marknaden var lika stor och lika rolig som jag mindes den. Dock hittade jag inte en väska som jag inte kunnat glömma sen förra året. Men det gör inget för jag hittade en ring och en klänning istället. Och självklart kunde jag inte låta bli att köpa lite mer torkad frukt. (^_-)

När vi hade vandrat omkring där ett tag gick Lisa, Britt-Marie och Peter till bilen medan jag och mamma sa att vi ”bara” skulle kolla en snabbis till. Det blev en lång ”snabbis”, haha. Men vi kom iväg allihop tillslut och denna gång styrde färden mot Mijas Pueblo. Jag var ju där förra året när vi var i Spanien, men mamma hade aldrig varit där förut.

 
 
 
 
 
 
 

Det är verkligen super mysigt uppe i Mijas med den fina utsikten och alla vita stenhus. Vi åt en lunch där, jag och mamma delade på en väldigt god paella. Mumms… (^ - ^) Sen strosade vi runt ett tag. Peter och Britt-Marie gick och tittade på en konst museum medan jag, mamma och Lisa tog en kaffe i solen. Det hela avslutades med en glass till mig från mitt favorit kafé i Mijas som tillverkar egen choklad. Två kulor blev det, en bananchoklad och en peanut butter, med en stor bit mörk choklad på toppen.

 
 
Jag och Mammis
 
 
 
Paella
 
 
 
 
 
 
 
Yummie!

 

Vi kom inte hem förrän rätt så sent eftersom vi skulle lämna av Britt-Marie och Peter innan och sen ta en promenad med Tiger i Elviria skogen. Men det var mysigt!

 
 
 
 
 

 

När vi kom hem satte vi oss på den inglasade balkongen med varsin kopp kaffe och bara pratade tills klockan blev läggdags. Jag somnade som en lite grisunge och sov gott hela natten! Det är härligt att vara ledig och bara göra det man känner för.

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback