24 Mars

Hej!
Det var min sista dag på SOS-Animals i måndags. Jag sa hejdå till alla hundarna under tiden jag gjorde morgonrutinera och hade sen en bra promenad med Elin, min rumskamrat. Sista promenaderna var med hus-hundarna, först en med Betty och Zora och sen en med Reina och Nova eftersom de ska gå lite kortare promenader.

 

Jag och Betty
 
 
 
Promenad med Betty och Zora

 

Vid ett tiden kom Lisa och Britt-Marie och hämtade mig. Det kändes vemodigt att lämna SOS med alla hundarna och de nya vännerna jag har fått, men samtidigt var det skönt för nu skulle jag få lite semester.

 

Jag, Lisa och Britt-Marie åkte först till IKEA för att de skulle få äta lite lunch, Jag tog en kopp kaffe eftersom jag redan hade ätit innan jag åkte från SOS.

Jag inne på IKEA i Malaga.
Det är häftigt tycker jag att det finns en liten bit av Sverige i nästan varje land.
 
 
Sen åkte vi vidare till flygplatsen och hämtade mamma. Det var härligt att se henne igen! På vägen hem, till Lisas lägenhet, stannade vi till på Lidl och köpte mat och sedan gick vi till ”kina-butiken” som ligger vid Lisas lägenhet. Jag hittade några roliga bakformar och modelleringsverktyg den här gången, man kan inte gå därifrån tomhänt haha! (^   ^)

Innan vi åkte hem lämnade vi av Britt-Marie där hon bor nu när hon är här. Det var skönt sen att komma till Lisas lägenhet och få sätta ner väskorna. Lisa hade bäddat en säng på balkongen/uterummet där vi brukar få sova när vi är här. Jag somnade rätt snabbt för jag var trött efter en lång dag. 

 

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback