TRUSTRICK

Konnichiwa!
Den här dagen började med en härlig sovmorgon för jag är ledig nu fram tills på torsdag. (^   ^) Därför passade jag även på att börja dagen med en kort joggingtur och sen en promenad med hundarna för att varva ner. Jag har ju inte kunnat fortsätta hålla igång med joggningen eftersom jag har jobbat, så det var härligt att få komma ut och jogga igen. 
 
Även om jag varit ledig idag så har jag varit på ett personalmöte nu inför sommaren. Det var mitt första personalmöte i mitt liv så det var lite spännande innan och man kände sig vuxen när man kunde säja att man skulle på personalmöte med jobbet. Haha! Kanske låter löjligt men det var ändå min kännsla. (^_-) Mötet gick bra och jag har nu "mer kötte på benen" inför sommaren. Dock ska jag sluta skriva om vad som händer under dagarna på jobbet. De sa till alla på mötet att de hällst vill att vi inte skriver om jobb på sociala medier, vilket jag tycker är förståligt. 
 
Nu på kvällen tog jag fram nål och tråd och bytte knappar på några kläder jag haft liggande i min "laga och fixa låda". Det blev ricktigt bra så snart ska ni få se bilder på kläder som jag aldrig använt förut. (^ - ^)
 
 
När jag surfade runt på nätet lyckades jag snubbla över denna söta musikvideon som jag bara var tvungen att visa.
 
 
 
 
 
Sångerskan heter Sayaka Kanda och hon kommer släppa ett nytt album, den 25 Juni, tillsammansd med gitarristen Billy. De kallar sig Trustrick och detta är musikvideon till en av deras låtar; Atlas. Sayaka Kanda blev uppmärksammad när hon nyligen gjorde rösten till Ana i den japanska verisonen av Frozen. Jag tycker hon har en jättevacker röst och kommer hålla ögonen öppna för det kommande albumet. 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback