Ju fler kockar...

Moshi Moshi!
Jag var ledig i tisdags men var ändå tvungen att gå upp tidigt för jag skulle till tandläkaren. Det var bara en liten lagning som skulle göras så jag var därifrån efter en halvtimma. (^   ^) Sen åkte jag och mamma och gjorde lite olika ärenden. Det hände inte så mycket mer den dagen, jag var trött efter att ha jobbat hela helgen och inte riktigt fått sovit ut. 
 
Men det blev ingen sovmorgon i onsdags heller för då var det dax att åka till Björholmen igen. (^_^) Men jag trivs så bra där och alla är trevliga och snälla vilket gör att jag tycker det är roligt att åka och jobba! Även idag har jag jobbat på frukosten och lunchen. Lunchen vi serverade idag såg ut såhär:
 
 
 
 
Vilka duktiga kockar vi har! Idag var även sista dagen jag fick jobba ihop med kocken Paul som tyvärr ska sluta. Han ska vara kock på ett fartyg som seglar från Ibiza. Imorgon, när jag är ledig, jobbar han sin sista dag på Björholmens Marina. Samtidigt som jag tycker det är tråkigt att han ska sluta, vi kom så bra överräns, så är jag glad för hans skull. Jag önskar han all lycka till och är säker på att det kommer gå bra; han är en duktig kock! (^   ^)
 
 
När jag kom hem fikade vi med kaffe, tårta och jordgubbar på altanen eftersom Erik och Elias har haft skolavslutning idag. Erik gick ur 9:an och Elias slutade 6:an.
Vad stora det har blivit, tiden går så fort! (o.O) Jag kan verkligen inte förstå att de har blivit så stora, det är ju mina SMÅ bröder! Erik har redan växt om mig för längesen och Elias börjar närma sig. Ibland tror folk att jag är Eriks lilla syster eller, ännu värre, hans flickvän. Haha! Det kan ju kanske bero på min klädstil, hihi! Eller så ser jag bara väldigt ung ut... För mig kommer de ändå alltid vara mina små lillebröder som jag älskar! 
 
 
Nu har jag inte så mycket mer att säja. Därför avslutar jag med en bild på lilla mig. (^   ^)
 
 
 
 
Kram på er! ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback