Inte alltid som man tänkt sig

Hej på er!
Jag blev aldrig ledig fram till torsdagen som jag skrev i senaste inlägget. Jag blev inringd för att jobba onsdagen också, men det vara bara roligt! (^   ^) Fredag, Midsommarafton, var jag iaf ledig och passade på att umgås med familjen på Vindöns camping dit vi åkte torsdag kväll.
 
Vi hade en mysig midsommarafton där ute med god mat och bara tog det lugnt. Lördag morgon var det dags att åka till jobbet igen vilket gjorde att midsommarkvällen blev en lugn och inte så sen kväll.
 
Med andra ord jobbade jag hela helgen, både lördag och söndag, och började förbereda mig inför det nya schemat som innebar en hel veckas jobb för mig. Men det blev inte riktigt så heller. Av speciella själv blev det så att jag kommer få färre timmar än det gamla schemat visade. Därför har jag varit ledig både igår och idag och kommer bara jobba onsdag torsdag denna veckan. Visst hade det varit bra med fler timmar men det är ändå lite skönt att få ledigt fler dagar så jag hinner njuta av sommaren. (^ _ ^)
 
Här kommer några bilder från den senaste veckan:
 
På Björholmens Marina (där jag jobbar) hade vi också midsommarfint!
 
 
 
Midsommarvädret, regn, kom ju dagen innan midsommar, haha! (^_-)
 
 
 
Dukar upp för midsommarlunch
 
 
 
Bild på lilla mig, midsommarafton.
 
 
 
Vi hittade blåbär när vi promenderade hundarna,
och oj vad gott det var med årets första blåbär!
 
 
Gissa vart jag var igår?
Sista minuten sittplatser, hmm...
 
 
 
Nu är det äntligen sommar, sommar på Liseber... 
 
 
Jag, mamma och Erik tog oss in till Göteborg igår (jag körde (^ - ^)y ) för att se Lotta på Liseberg. Vi visste inte att man kunde förhandsboka biljetter med tog reda på att man, om man har tur, kan få sitt platser där folk som bokat inte kommit. När vi kom var det inte mycket folk i kö alls så vi hamnade bland de första. Sen gick mamma och Erik iväg medans jag stod i kö en timma. Men det lönade sig, vi fick riktigt bra platser och jag satt ute vid mittgången till höger om scenen. (^ ^) Det var roligt att få se det live för första gången! Såpass roligt att vi skaffade Lisebergs årskort så vi kan åka dit fler gånger i sommar när det kommer bra artister. Igår var det Yohio som lockade dit mig, synd bara att han aldrig lämnade scenen och gick ner i publiken. Men han sjung lika bra som alltid, hans röst gör mig alltid lika lugn och glad!
 
 
Jag tog inte många bilder men här lyckades jag få en innan alla artister lämnade scenen. 
 
 

Imorgon ska jag upp och jobba igen och det ska bli roligt, jag har faktsigt saknat det lite grann! 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback