In the kitchen

Hello!
Jag har varit och jobbat idag igen och det blev en stressig start på dagen. Byggnaden vi har matsalen och köket i var låst och vi hittade ingen nyckel. Vi irrade omkring ett bra tag, tittade genom fönster och knackade på dörrar utan ressultat. En halvtimma innan vi skulle servera frukosten lyckades vi äntligen få tag på en nyckel, så allt löste sig tillslut. (^   ^)
 
 
 
 
 
Annars har allting rullat på. Jag har fått hjälpa till lite i köket med att göra räkmackor, räksallad och lägga upp efterrätter (glass, jordgubbar och marräng). Det var jätteroligt! (‐^▽^‐)Jag älskar att få vara med i köket och hjälpa till och hoppas jag kanske kan få baka där någon gång! 
 
Hemma fortsatte jag stå i köket, haha! Mamma hade förberätt en kalkon i ugnen så vi skulle bara koka potatis, fixa grönsaker och göra sås. Så jag ställde mig och kokade en god vit apelsinsås med rosmarin och rev morötter och äpplen. (^ - ^)
 
Nu sitter jag i soffan och tittar på 27 dresses. Jag tror jag har sett den filmen hur många gånger som hällst nu, men den är bra och är en sån film jag kan se om och om igen. Imorgon har jag sovmorgon också så det gör inget om jag lägger mig lite senare. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback