Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Keyla as mom?

Hi!
Jag åkte hem igår kväll för jag mådde inget vidare, var allmänt trött och hade hjärtklappningar från och till hela dagen. Det var skönt att det inte var några lektioner så jag kunde sitta på rummet och göra lite läxor i lugn och ro. Men eftersom jag inte blev bättre tog jag beslutet att åka hem.
 
 
Idag har jag legat kvar länge i sängen och bara vilat. Sen har jag förflyttat mig till soffan. Just nu har jag en hund liggandes på varje sida om mig, Keyla på ena sidan och Messi (som är här på besök) på andra sidan.
 
Keyla är inne i löp och vi planerar att para henne för att sen få valpar i slutet av mars. (^   ^) Jag hoppas verkligen det ska gå bra, det hade varit så roligt att få små bebisar! Messi är därför här för att de ska vänja sig mer vid varandra, Keyla är nämligen inte helt redo ännu. Vi kommer ha Messi lite från och till under dagarna just för att de sen ska gå lättare att para dem när Keyal är inne i hög-löp. Håller tummarna. 
 
Här är en bilder från våren 2012 när Keyla och Messi lekte för första gången
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är de söta tillsammans. Keyla är ju papillon/pomeranian och Messi är kinesisk nakenhund/chihuahua, det ska bli spännande att se hur valparna blir om det blir några. (^  -  ^)
 
Follow on Bloglovin


Lazy weekend

Hej hej!
Jag har faktisgt bara tagit det lugnt den här helgen och inte gjort så mycket alls. Eller jo jag städade ju faktiskt lite på mitt rum i lördags innan vi hade släkt-kalas för min lillebror Erik som fyllde 16 år för en vecka sen idag. (^  ^)
 
Självklart blev det tårta! Jag gjorde som jag brukar; gav Erik några av mina recept-böcker och frågade vilken tårta han ville ha. Det blev en red velvet cake, som jag aldrig har gjort tidigare. 8(^  -  ^)8
 
 
 
Den blev riktigt good, en tårta jag kommer göra fler gånger kan jag lova! Jag undrar varför jag aldrig har bakat det tidigare. (o.O)
 
 
Annars har jag som sagt inte gjort mycket och idag var det tillbaka till skolan igen. Men det känns ändå rätt lugnt just nu eftersom jag inte har speciellt många läxor och mycket dötid som jag kan ägna åt de få läxor jag har. Det gör att jag faktisgt kan ta det lugnt på helgen. (^   ^)
 
 
Bild från promenad med hundarna i söndags
 
 

Nu ska jag dock snart krypa ner i sängen med "min" bok
 
Kramar på er  ❤ 
 
 
Follow on Bloglovin


Hundens inre liv...

Hej på er!
Jag kom precis tillbaka från en jätteintressant föreläsning som de hade ikväll på skolan (frivillig). En föreläsare, och forskare, vid namn Per Jensen föreläste om hundars beteende och hur de fungerar.
 
 
 
 
Jag lärde mig verkligen massor av nytt som forskning har bevisat, som t.ex. att hundar faktisgt läser av både vårt kroppspråk och våra ansiktsuttryck. De kan också lära sig vad olika ord betyder och att härma vad vi gör. Detta är bara några av de saker han tog upp. (^   ^) Jag önskar han kunde komma tillbaka nån annan gång och berätta om det som han inte hann med denna kvällen. 
 
Som tur är har en blogg där han med gämna mellanrum publicerar nya forskningsstudier kring ämnet. Den ska jag hålla ett öga på, klicka HÄR för direktlänk till Per Jensens blogg.
 
 
Men nu är jag super trött och tänker göra mig iårdning för sängen. Sweet Dreams ❤
Follow on Bloglovin


Tea time

Moshi Moshi!
Jag vaknade inatt av att mitt öga kändes alldeles svullet och bara rann. När jag försökte titta var allt bara grummligt. Trevligt med ögoninflamation nu när jag precis blivit frisk, tänkte jag. (>.<) Jag gick iaf upp och torkade ögat och somnade sen om. Efter det har det inte runnit något mer men det känns irriterat och geggigt under dagen. Man kan ju hoppas att det är bättre till imorgon. 
 
Annars hade jag en mysig morgon på stärken tillsammans med hästarna. Visst var det kallt men när man är i full gång med mockning och leda ut hästar så håller man värmen. (^ - ^)
 
 
Sen har det återigen blivit läxor nu på eftermiddagen. Efter att ha räknat en del i matten känner jag mig nöjd för idag och sitter nu med en kopp mint-te. Så gott!!
 
 
 
 
 
 
Min kamera har slut på batterier så då fick mobilen duga. Som ni kanske ser så syns det inget speciellt på ögat, men det känns konstigt nog.
 
 
Men nu ska jag snart bege mig till min drömbåt och flyga iväg till drömmarnas land. Jag har faktisgt drömt en hel del det sista så det är lika roligt varje gång man ska gå och lägga sig, vad kommer jag drömma inatt tro?
 
 
Follow on Bloglovin


Puppies

Tjosan!
Den här dagen har gått väldigt fort tycker jag. Tisdagar är de dagar då jag inte har några lektioner alls, vilket har betytt läxor för mig. (^_-) Det är skönt att ha en hel dag man kan ägna åt skolarbete så det inte blir lika mycket under kvällarna och helger.
Mitt mål är alltid att ha läxfria helger och det brukar jag lyckas med. 
 
Så det är i princip det jag har gjort idag, suttit med läxor. Självklart har jag umgåtts lite med kompisarna också och hjälpt varandra med läxor. Det härliga livet som student, haha! 
 
 
Efter allt prat om läxor får jag pigga upp lite med två sockrigt sööta bilder. 
 
 
 
 
 
 
Detta är bilder tagna på min mammas kompis valpar. Det är så mysigt att åka hem till dem och sitta med en valp i knät medans man fikar och pratar. (^   ^) Bilderna är tagna den 25 December 2013 så valparna har hunnit bli större och vissa från den ena kullen (det är två olika kullar) har redan hunnit flytta. 
 
 
Follow on Bloglovin


Second "home"

Hi!
Jag är tillbaka i skolan igen, finally! Jag undrar om det kan vara smällen från när jag ramlade av hästen som gjorde att jag inte mådde bra förra veckan, febern och huvudvärken. Men nu är jag iaf frisk igen och redo för nya tag! (^ - ^)
 
För tillfället sitter jag med en kopp äpple & kanel tee och ska läsa igenom lite bloggar innan jag ska krypa ner i sängen med en bok. Jag har fått låna denna av en kompis:
 
 
 
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
 
 
Jag behöver läsa en bok i svenskan som är skriven av en man och den här boken har jag varit lite nyfiken på efter att min kompis hade läst och pratat om den. Min nyfikenhet växte bara när de gjorde film av den. Men jag ska vänta med att se filmen tills efter jag läst boken. (^_^)
 
Någon som har läst den och vad tycker ni om den?
 
Follow on Bloglovin


Game of Thrones maraton

Hej!
I måndags skulle skolan ha börjat för mig. Men på morgonen kände jag mig inte helt okej. Jag gick upp ändå och gjorde mig iårdning med mina rutiner, men det blev inte bättre. Det slutade med att jag fick stanna hemma. Hela denna veckan har jag gått med feber och huvudvärk. Detta är första dagen jag klarat mig utan tabletter, så jag är antagligen snart bra igen. 
 
Mamma är ju hemma och sjukskriven (jag behöver inte gå in så mycket på varför, vi kan vell bara säja att det händer mycket i hennes liv). Jag och hon har därför hållt varandra sällskap och börjat titta på Game of Thrones, som jag hört mycket gott om. (^   ^) Efter att ha sett hela första säsongen kan jag bara hålla med, det är en väldigt bra och spännande serie! 
 
 
 
 
 
 
Ni som har sett den, vad tycker ni? (^ - ^) Idag påbörjade vi se andra säsongen. Det är kul att veta att man har nästan två hela säsonger till att se fram imot. Sen kommer fjärde som snart ska börja sändas. 
 
Follow on Bloglovin


Nostalgi

Hej svejs!
Det blev ingen ridtur idag för det värker i hela kroppen efter igår. Jag har därfär försökt ta några korta promenader med hundarna för att inte stelna till och kollat på film mellan det.
 
Jag och mamma försökte få igång vår VHS-spelare för att kolla på Snövit (jag behöver se den för ett skolarbete) men tydligen är vår VHS-spelare trasig. Som tur är hade farmor och farfar en gammal tjock-TV med inbyggd VHS som vi fick låna.
 
 
 
 
 
Det är mysigt på något sätt att sätta sig med ett gamalt kassettband och liten TV-skärm. Jag borde göra detta oftare, lite saknar jag den tiden då man tittade på Disney med sina gamla kasettband. (^  ^)
 
Vad tycker ni om VHS??
 
 
Follow on Bloglovin


Icelandic horse

Hi!
Jag följde med mamma till hennes kompis Ann idag och red. Vi tog med oss Safir och Magni, två av våra fyra hingstar. (^  ^) Safir är verkligen helt otrolig att rida, så härlig och lyhörd. Även om han bara är 5 år, fyller 6 i sommar, så har han en sån vilja att göra rätt. Han lyssnar på allt du gör och försöker förstå vad det är du vill att han ska göra. Gångarterna är inte fel de heller. (^_-)
 
 
Mamma rider Safir
 
 
 
Ann rider Magni
Kortet är snett och fokuserat på gruset med flit, jag tycker det gav en häftig effekt.
 
 

Jag fick även testa att rida Anns häst Eldur. Han har helt otroliga gångarter och är en fantastisk häst, men han är lite svår att rida. Man måste vara väldigt lätt på handen och kan inte stanna honom genom att bara dra i tyglarna. Han började springa lite smått med mig och jag försökte hitta sättet att stanna honom på men han började bara springa snabbare. Det gjorde att jag tappade balansen och han började galoppera snabbare och snabbare. Efter några varv i full fart kunde jag inte hålla mig kvar längre utan flög av och landade platt på marken.
 
Det lär nog bli några blåmärken, jag är öm i både knän och ena armen, men annars är det ingen fara med mig. Det är sånt som händer och jag klandrar inte Eldur, utan det var jag som gjorde fel. Det finns ett ordspråk som säjer att man ska upp på hästen igen och det är vad jag gjorde. Jag tog några varv med underbara Safir efteråt. (^  ^) 
 
Jag tycker ändå det var en rolig dag och hoppas på fint väder imorgon och en ridtur i skogen. En erfarenhet rikare och ett steg längre mot att bli en bättre ryttare. 
 
 
Jag och Safir
Bild från min instagram @eliinpelin
 
Follow on Bloglovin


Sleepy Cat

Hello!
I'm sitting in the sofa and watching TV. It's friday and I'm so tired after having worked the whole week. But it has been fun! Now I'm going to rest the weekend and prepare for a new period in school, the last period for me bacause I'm graduating in spring. o(^   ^)o The time really flies away, it feels like I just started high school.
 
 
I do not have any fresh photo so here are one photo I took a few days ago,
 
 
 
 
I love when Pysen comes and sleep in my bed with me. He is so sweet and cozy.
 
 
 
Follow on Bloglovin


Package from Japan

Hi everybody!
These latest days I have been writing in swedish, sometimes it just feels easier. Swedish is after all my first language. (^_-) Soon I will get a translater to my blogg so I can write in the language I want to. 
 
I have been on work today again, and today we did not have so many patients. But we have been busy anyway, haha! (^_^) Tomorrow will be my last day before school starts again on monday. It has been very fun even if I am so tired when I get home.
 
 
Today this was waiting for me when I came home: 
 
 
 
A package from Japan! It is from my host family, the one I stayed with this summer. I am so happy, I really miss them and it is fun to hear from them!
 
 
This was inside:
 
 
 
 
 
So cute! Thank you so much, arigato gozaimasu! I hope I can go back to Japan soon, and than I will be visiting some more places than just Tokyo. But offcourse I will be visiting Tokyo too, the city of my heart! 
 
 
Follow on Bloglovin


Work Work

Hi!
Jag jobbar på som vanlig under dagarna. Som det ser ut nu har jag jobb veckan ut. (^ - ^) Just nu sitter jag i soffan och gör... ingenting förutom att blogga. Jag är så trött efter en hel dag på jobbet att jag inte orkar med speciellt mycket när jag kommer hem. Men det är ju så det ska vara, annars gör man nog inget vidare bra jobb om man är pigg när man kommit hem. (^_-) Eller vad tror ni?
 
Jag satt och kollade igenom gamla bilder här om dagen och kom på att jag inte visat en ända bild från när jag var i Spanien i våras. (o.O) Så här kommer iaf en bild. 
 
 
 
 
Det var en rolig resa till Fuengirola där min mammas faster, Lisa, bor. Bilden har Lisa tagit när vi två åkte iväg på en egen road trip. Hon visade mig runt på många mysiga platser hon känner till. (^  ^) Det var en helt underbar dag med strålande solsken!
 
Om allt går som det ska så kommer jag åka ner till Spanien igen i mars och praktisera. Kommer skriva mer om det när allt är klart och när det närmar sig. (^__^)
 
Follow on Bloglovin


Crystal

Hello!
Jag har varit och jobbat idag igen på Orust Veterinärpraktik. (^ - ^) Vi har haft saker att göra hela tiden, men det har ändå varit ganska lugnt idag. Det är skönt när det inte blir allt för stressigt men man vill samtidigt inte att det ska vara för lugnt heller. 
 
Inte alla som har en kristallkrona på jobbet. (^_-)
 
 
 
 
 
Som det verkar nu har jag jobb för resten av veckan, härligt! (^  ^) Det är skönt att ha något att göra under dagarna och eftersom jag trivs så bra på jobbet är det inga problem. 
 
 
Follow on Bloglovin


Ring bling

Moshi Moshi!
Jag, Ella och Tintin var ju på Välacentrum igår och shoppade. Jag tänkte jag kunde visa er några söta nya ringar jag köpte på Accessorize. (^ - ^)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Stuck on a train

Hi!
Min tågresa slutade ju ganska spännande igår. Ni kanske har hört om de stora tågförseningarna i västsverige? Jag var mitt upp i det. 
 
Det började med att tåget stannade upp strax söder om Halmstad. Tågchaffören medelade att han fått mejl om att centralstationen i Göteborg hade utrymmts för brandlarmet hade gått. En stund senare fick vi veta att det var en rökutveckling tack vare en kabel som brunnit. Efter ungefär en timme fick vi veta att det var löst men de hade tappat signalen för vart tåget befann sig. Vi fick därför rulla tillbaka en bit mot Laholm. Efter bara några minuter stannade vi upp igen. Efter ett tags väntan fick vi reda på att vi skulle fortsätta in till Halmstad, igen, och därifrån skulle de gå ersättningsbussar. Vi hade då varit fast på tåget i två timmar. (>.<)
 
 
 
 
 
 
Jag kom mig iaf av och satte mig på en ersättningsbuss mot Göteborg. Hela resan slutade på 6 timmar totalt från det att jag åkte från Helsingborg till det att jag var i Göteborg. Stackars pappa fick hämta mig på centralstationen strax efter klockan ett på natten eftersom det inte gick några fler bussar hem. 
 
Men jag kom iallafall hem tillslut. (^  ^)
 
Follow on Bloglovin