Yammy Kitchen

Annyeong!
Igår åkte jag in till Göteborg där jag träffade mina underbara "internat-grannar" och bästa kompisar! (^ - ^) Eftersom jag fyller år på söndag passade vi på att fira mig igår när alla kunde. 
 
Inne i femman-huset, i nordstan, hittade vi en ny asiatisk livsmedelsbutik. Vi blev super glada och spenderade en hel del tid genom att strosa runt där inne och plocka på oss lite smått och gott till senare på kvällen. Jag tror jag skulle kunna vandra omkring där i timmar, haha! 
 
 
När vi var färdig-shoppade promenera vi bort till Haga där det finns en koreansk resturang, Yammy Kitchen. Där åt vi en väldigt god middag i asiatisk stil genom att smaka och plocka från varandras tallrikar. (^_-)
 
Det var otroligt god mat! Först beställde vi in två förrätter att dela på, sen varsin huvudrätt (där vi plockade och smakade från varandra) och sist mochikaka som jag och Linnea delade på. Jag har inte ätit mochi sen jag var i Tokyo i sommras så i min iver glömde jag fota efterrätten innan vi åt upp den, hihi! Den var så good!
 
Här kommer blandade mat-bilder från kvällen:
 
 
 Förrätt
 
 
 
Förrätt
 
 
 
Evelinas Huvudrätt
 
 
 
Min Huvudrätt
 
 
 
Linneas Huvudrätt
 
 
 
Desirées Huvudrätt
 
 
Hemma:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det blev en riktigt lyckad dag som avslutades med snacks och To Cute på Animal planet. Jag lånade farmor och farfars hus, eftersom de är på semester, så vi sovöver där allihopa.
 
Nu är jag hemma igen och alla har åkt, det känns rätt tomt. Får se vad jag ska hitta på för något nu...
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback