Gibraltar Monkey

Hi!
Det rullar på med djurhusturen, i dag hade jag inga lektioner jag behövde springa till eller ifrån vilket underlättar endel. (^   ^) Normalt sätt har jag en lektion på torsdagar, men vi hade eget arbete i dag så jag och mina gruppmedlemmar (vi håller på med grupp-projekt) satte oss i uppbehållsrummet efter att vi bytt om från djurhuskläderna. Som ni kanske förstår är det mina kompisar jag har både projektet med och djurhusturen. Det gör det mycket roligare att stanna här över helgen när man kan bo med sina vänner. 
 
Nu undrar ni säkert över rubriken, hihi! Jag kom på förut i dag att jag har väldigt fina bilder på makaker från Gibraltar (jag var där i maj 2013) som jag inte visat ännu. Därför var jag tvungen att leta reda på några som jag kunde visa. Jag har så otroligt många kort från den dagen, mest på makaker (ap-älskare som jag är, hihi), men jag valde ut två stycken på en mamma med sin unge. De var så söta tillsammans!
 
 
 
 
 
Åker ni till de södra delarna av Spanien någon gång rekomenderar jag starkt att ta en dagsutflykt till Gibraltar, det är otroligt vackert och mysigt där. (^ - ^)
Gibraltar bär även på en intressant historia bakom sig.
 
Man länktar verkligen tillbaka när man tittar igenom sina gamla bilder. Tur att jag då åker till Spanien om drygt en vecka! Jag ska praktisera i tre veckor på ett rescue center för hundar,
som heter SOS-animals. Det ska bli så roligt! I dag fick jag även veta att mitt resebidrag från skolan har blivit godkännt, de kommer alltså betala min flygbiljett dit och hem. Tjohoo! o(^   ^)o
 
 
Men nu ska jag gosa ner mig i sängen med en bok.
 
Sweet Dreams ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback