Kittens

Hi!
Tänkte bara kort berätta vad jag gjorde för något igår. Dagen började med en tur till mormor, morfar och morfars syster Lisa (henne jag hälsade på i Spanien i våras). Lisa brukar bo i Sverige över sommaren och åka tillbaka hem till Spanien när det börjar bli kallt igen. Jag och mamma var där och fikade samtidigt som vi hjälpte Lisa boka en hembiljett till henne och Tiger (hennes hund).
 
När vi var klara där satte jag mig bakom ratten och övningskörde in till Stenungsund där jag var och tog prover för att se om de behöver öka dosen på min medicin. Jag har för lågt värde på köldkörteln, jag vet inte om jag nämnt det på bloggen förut. Medicinen kommer jag få äta livet ut, men vi håller fortfarande på att försöka ställa in rätt dos. 
 
När jag var klar där åkte vi vidare till mammas kompis Ann. Safir, en av våra hingstar, står där just nu så mamma longerade honom och jag gosade med Anns kattungar. (^  ^)
 
 
 
Min väska var rolig att leka med.
 
 
 
 
 
 
 
 
Visst är de söta? Jag hade sån lusst att stoppa ner en kattunge i väskan och smuggla med hem, haha! Jag vet att mamma har varit sugen på den röda kattungen, men vi har ju Pysen hemma. Sålänge Pysen finns ska vi inte skaffa någon mer katt. Det känns inte rätt mot honom. Busan, katten vi hade innan Pysen, flyttade till våra grannar när vi behöll Pysen från en av våra kullar med kattungar. Det var rätt många år sedan och jag tror inte Pysen skulle flytta någonstans, men det är ändå bättre för honom om han får vara ensamkatt i vårt hus. Det finns ju alltid katt-kompisar hos grannarna. (^_-)
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback